Verzorgende IG voor Woonzorg locatie de Lochte
Thuisgenoten

Functieomschrijving

Wij zoeken voor onze woonzorg locatie de Löchte in Almelo een Verzorgende IG.

De Löchte is een nieuwe woonzorglocatie van Thuisgenoten. Het is een kleinschalige complex met 28 appartementen die in januari 2022 open is gegaan. Deze locatie richt zich voornamelijk op ouderen met beginnende dementie (alzheimer, vasculaire dementie e.d), maar ook ouderen met somatische aandoeningen kunnen wonen bij de Löchte (indicatie wlz 4,5 en 6)

Samen met jouw collega’s draag je als Verzorgende IG bij aan het welzijn en het geluk van de bewoners. Als team zijn jullie altijd het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en hun naasten, zoals familieleden en mantelzorgers.

Jij wilt graag de eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat bewoners kunnen blijven doen wat zij belangrijk vinden. Dat betekent niet dat je alles voor de bewoner doet. Gedurende de dag ondersteun je de bewoners en help je daar waar nodig is. Het uitgangspunt hierin is te kijken naar de mogelijkheden van de bewoner in plaats van de onmogelijkheden.

Hierbij lopen je taken uiteen van voorbehouden handelingen tot ADL. Het signaleren van problemen en het inlichten/raadplegen van de Coördinerend Verpleegkundige of de Locatiemanager. Je werkt op basis van de indicatie en observeert of deze nog altijd aansluit bij de behoeften van de cliënten. Het stimuleren van zelfredzaamheid en het creëren van veiligheid en geborgenheid is van groot belang binnen je functie.

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je bent geïnteresseerd en hebt affiniteit met deze doelgroep;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je bent bereid om af en toe een nachtdienst te werken;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen, wij betalen deze voor jou.

Wat bieden wij jou?

 • Je verdient een goed salaris conform CAO VVT. Bij ons word je ingeschaald in FWG 40;
 • Onregelmatigheidstoeslag volgens CAO VVT;
 • Een contract voor 7 maanden met daarna uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een contract van ongeveer 16-24 uur per week ( meer of minder uren is bespreekbaar ) 
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris, uitbetaald in november;
 • 8% vakantiegeld, uitbetaald in mei;
 • Een aantrekkelijk meerkeuzesysteem via FiscFree® met gemiddeld 40% voordeel op aanschaf van o.a. een fiets, laptop, telefoon, tablet of fitnessabonnement;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. 

Lijkt dit jou een leuke baan of ken je iemand in jouw omgeving die geïnteresseerd is? Breng dan deze vacature onder de aandacht!

We zien jouw sollicitatie met cv graag tegemoet. Solliciteren kan via onderstaand formulier. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bellen op 088 088 1530 of kijk op www.werkenbijthuisgenoten.nl

 

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Almelo
Postcode 7604 BD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Alex Sijtsma
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 22-03-2023
Reageer voor 30-04-2023
Ingangsdatum 22-03-2023
Nummer 109970
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten