Verzorgende IG Graaf Florishof
Carinova

Functieomschrijving

Carinova heeft 10 intramurale locaties in de regio Salland. In Deventer hebben wij woonzorglocatie Graaf Florishof. Graaf Florishof is een kleinschalige woonvoorziening. In eerste instantie zijn wij voor de PG afdeling op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG! Daarna zijn er ook mogelijkheden om te werken op de somatische afdeling. Vind jij het leuk om te werken met verschillende zorgvragen, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Carinova werkt met zelfstandige teams. Dit betekent dat je samen met jouw collega’s uit het team bepaalt hoe de zorg wordt ingevuld. Jouw mening als Verzorgende IG is belangrijk. 

Waar ben jij goed in?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG

 • Je hebt een hart voor de zorg

 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren

 • Je werkt graag samen met collega’s

Carinova biedt jou

 • Je kunt per direct beginnen!

 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd

 • Inschaling in FWG 35 van de cao VVT (max. € 2.762,34 per maand bij een fulltime dienstverband)

 • 24 uur (meer of minder uren zijn bespreekbaar)

 • Een zeer actieve personeelsvereniging

 • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen

 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn

 • Diverse opleidingsmogelijkheden

Bijzonderheden

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Marjorie Hernandez, te bereiken op telefoonnummer 0570 - 552118.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan telefonisch contact op met Tugba Jansen-Cankor, Recruiter, werkdagen ma, di en do te bereiken op 06 - 12538991. 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Deventer, Graaf Florishof
Postcode 7415 TT
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 24
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 19-04-2021
Reageer voor 19-05-2021
Ingangsdatum 19-04-2021
Nummer 66127
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova