Verzorgende IG
Welstee

Functieomschrijving

Zet jij altijd een stap extra en zie jij het als een uitdaging om te werken binnen een particuliere, kleinschalige zorgvilla waar je zorg op maat kunt bieden? Dan zijn wij bij Welstee op zoek naar jou.

Je wilt samen met ons de zorg en aandacht geven die voor onze bewoner het verschil maakt en ziet het als een uitdaging te werken in een team wat zich bij voortduring professioneel aan het ontwikkelen is. Als vakbekwame collega ben je flexibel inzetbaar in dag-, avond- en/of nachtdiensten. Je bent sociaal vaardig en servicegericht en deze eigenschappen zet je voortdurend in bij de persoonlijke zorg voor onze kwetsbare bewoners. Respect en oprechte belangstelling voor de bewoners en hun kinderen is voor jou vanzelfsprekend. Geen enkele dag is hetzelfde. Dit vraagt om veel flexibiliteit in handelen. Je signaleert, overlegt en bent voor onze bewoner een liefdevol en gezellig contact.

Huize den Oostenborgh is één van de twee zorgvilla’s van Welstee en wij bieden een stijlvolle en comfortabele woonomgeving waar bewoners zich vertrouwd, gezien en gewaardeerd voelen. We bieden een mooie werksfeer en een hoog zorg- en serviceniveau wat daar naadloos op aansluit. Bij ons staat het welbevinden van een ieder centraal. Werken bij Welstee is meer dan alleen zorgen.

We bieden je

  • een mooie functie met ruimte voor eigen initiatief;
  • een dienstverband van 24 uur per week (uren zijn bespreekbaar);
  • een prima salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling.

Jouw profiel

  • minimaal een mbo-diploma niveau 3 of vergelijkbaar;
  • affiniteit met dementerende ouderen.

Krijg je na het lezen van deze vacature al zin om met ons kennis te maken en een dag mee te lopen? Mail je sollicitatie en cv naar Merle Kolfoort en we nemen snel contact met je op.

Type Vacature
Organisatie Welstee
Locatie Huize den Oostenborgh
Postcode 7631 GB
Stad Ootmarsum
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 15-09-2021
Ingangsdatum 15 september 2021
Reageer voor 31-10-2021
Nummer 71124
Doorsturen Bekijk PDF

Welstee

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. We onderscheiden ons onder andere door een luxueuze, stijlvolle woonomgeving en een onbeperkt aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding aan mensen met somatische problematiek en psychogeriatrische ziektebeelden. Ook voor palliatieve zorg en tijdelijke opvang kunt u bij ons terecht.

Meer over Welstee