Verzorgende IG |Huntington
Atlant

Functieomschrijving

Bouw je graag een band op met de vaak nog jonge mensen met Huntington en met hun naasten. En vind je het leuk om samen te werken met de verschillende disciplines? Wij hebben ruimte voor een:

Verzorgende IG | Huntington 
24-32 uur

Kom jij ons team versterken
Als Verzorgende IG (EVV) begeleid en verzorg je mensen met de ziekte van Huntington. Je bent werkzaam in onze locatie De Heemhof. Van de vier afdelingen binnen de Heemhof bieden twee afdelingen zorg en begeleiding aan bewoners met de ziekte van Huntington. 
Dit doe je niet alleen, maar in een dynamisch team. Feedback geven, ontvangen en leren van elkaar, staan centraal in het team. Ook bieden wij een luisterend oor na een complexe ingrijpende situatie. We werken veel samen met andere disciplines. 

“Hier bouw je een goede band op met de bewoners en hun familie. In het team werken we nauw met elkaar samen om zo een glimlach op de gezichten van de bewoners te krijgen. Iedere dag weer en geen dag is hetzelfde.”
Yvonne Pas, (EVV bij Atlant).

Huntington expertisecentrum en Topcare
Atlant wil vanuit advies, zorg, wonen, behandeling en begeleiding graag een bijdrage leveren aan het welzijn van Huntingtonbewoners en hun naasten. In het Huntington Expertisecentrum Atlant verzamelen we kennis over deze aandoening. Mensen die nog thuis wonen en hun mantelzorgers kunnen hier terecht voor advies. Voor onze specifieke doelgroep Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare ontvangen. Topcare staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurige zorg nodig hebben. 
Hierin heb jij als verzorgende IG de mogelijkheid om deel te nemen aan congressen of workshops.

Mooie uitdaging
Mét jouw collega’s ga je die uitdaging aan en vier je samen de (kleine) successen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten.
Als verzorgende IG bied je zorg en verpleging. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Hoewel de zorg en welzijn essentieel is, vragen we van jou ook juist een actieve houding in de begeleiding. Wil mevrouw Yilmaz liever nu wandelen dan gewassen worden omdat de zon lekker schijnt? Wil meneer Janssen om 24:00 uur naar bed? Dan doe jij dat gewoon 

Functie eisen

Jij bent iemand die
• Een diploma verzorgende IG (niveau 3) heeft; 
• Goed overzicht kan houden en rust bewaren;
• Een proactieve werkhouding heeft;
• Bereid is om onregelmatige diensten te draaien en om het weekeinde te werken; 
• Gewend is om in mogelijkheden te denken;  
• De rol als werkbegeleider leuk vindt;
• Een goed humeur heeft, leergierig is en graag meedenkt over verdere ontwikkelingen.

Inschaling


Bij Atlant krijg je
• Een werkplek bij een proactieve organisatie;
• Enthousiaste en betrokken collega’s die graag kennis delen;
• Verschillende opleidingsmogelijkheden om je deskundigheid te vergroten; ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn;
• De mogelijkheid voor een vast contract;
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.937,68 (CAO VVT FWG 35) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is! 

Bij Atlant zien we verwondering als het startpunt van innovatie en verbetering. Collega’s krijgen de ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Yvonne Pas zorgt voor mensen met Huntington, dit geeft haar zoveel voldoening. Zij weet soms door een klank al wat de bewoner bedoelt of nodig heeft. Hier zie je hoe Yvonne met warmte en aandacht zorg verleent.

Bijzonderheden

Collega worden van Yvonne? Solliciteer via de knop “solliciteren”
Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen app of bel met onze recruiter, Claudia Verheggen, 06 82526943. 

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 

We zijn benieuwd naar jou! 

Type Vacature
Intern nummer 31-22
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Heemhof (Atlant)
Postcode 7329BK
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-04-2022
Reageer voor 14-06-2022
Ingangsdatum 11-04-2022
Nummer 109886
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant