Verzorgende IG in de wijk, Hengelo Bloemenbuurt - Weidedorp
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een verzorgende IG en werk je graag in de wijk?
 • Werk je graag in Hengelo en geniet je van de vrijheid in de wijk?
 • Ben jij een echte teamplayer met een gezonde dosis zelfvertrouwen?

Dan zetten we graag de bloemetjes buiten met jou! 

Een fleurige wijk, een fleurig team. Wij zijn op zoek naar jou, als verzorgende IG in de wijk. We hebben veel te bieden; fijne diensten van 4 tot 6 uur lang, bijna geen gebroken diensten. Een compacte buurt waar je zelfs zonder auto en rijbewijs je goed kunt redden. 

Bloemenbuurt / Weidedorp is een mooi werkgebied, we hebben cliënten die ervoor zorgen dat we elke dag kunnen afsluiten met een lach. Want ons waardevolle werk zorgt voor een waardevol leven van de cliënt. Wil jij dit met ons beleven? 

Je gaat als verzorgende de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en zijn omgeving. Wat erg prettig zou zijn, is dat je flexibel inzetbaar bent in ochtend-, middag- en avonddiensten.
Wat ons kenmerkt is dat het fijn is hier te werken. We houden van gezelligheid, maar kwaliteit van zorg vinden we zeker net zo belangrijk. We hebben een team van 7 collega’s van jong tot oud. We zijn een collegiaal en sociaal team, we staan altijd klaar voor elkaar! Tussendoor lopen er collega’s binnen voor een gezamenlijk kopje koffie, aan het einde van de ochtend drinken we samen even iets en bespreken we onze cliënten. Wanneer het weer kan gaan we onze jaarlijkse teamuitjes weer voortzetten, evenals een gezellige lunch zo nu en dan.

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verzorgende niveau 3 (IG)
 • Je hebt werkervaring als verzorgende en kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons:

 • Een vast contract, speciaal voor jou!
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling 
 • Een team met gezellige collega's
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 35. Maximaal € 2.845,21  bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anja Oord, telefoon 06 3435 7241 of Marjolein Morssink 06-34361024.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 01-11-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74257

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland