Verzorgende IG in de wijk
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten? 
 • Wil jij graag bij de cliënten thuis zorg verlenen? 
 • Ben je zelfstandig, enthousiast en bekend in (de omgeving) van Losser?
  Dan willen we jou heel graag in ons team! 

Ons fijne team Losser – de Bleek zoekt een nieuwe collega. Ons team is een gemeleerd team, met collega’s van jong tot oud, man en vrouw. We omschrijven onszelf als een fijn en gezellig team, de sfeer is goed en er wordt naar je geluisterd. Ook kunnen wij goede begeleiding bieden. Collega’s staan open voor nieuwe ideeën. We hebben een heel sterk teamgevoel, na de route gaat iedereen wel even naar kantoor voor een gezellig kopje koffie.

Onze routes zijn ook afwisselend. We hebben chronisch zieken, revaliderende cliënten en langdurige zorg. Alle routes zijn goed te doen op de fiets. Qua planning is het ook mogelijk om lange routes te doen. We hebben een auto en een e-bike beschikbaar.

Als verzorgende IG in de wijk ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.
Dus wil jij in het leukste team van de omgeving werken? Lees snel verder en we ontmoeten jou graag! 

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende niveau 3 opleiding 
 • Je bent bij voorkeur 24 uur pr week beschikbaar, liever andere uren? Solliciteer dan alsnog!
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn 
 • Je ben communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven 
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je client en natuurlijk ook naar je collega’s 
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk! 

Je vindt bij ons

 • Een team met gedreven collega’s en een vast contract
 • Een team die voor jou klaar staat, je wil begeleiden en gezelligheid biedt
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei als dat bij jouw loopbaanwens past!  
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35, maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden? Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Interesse

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  
Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 
Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland. 
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Milou ter Pelle (0634351060)

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Vacature
Organisatie Carintreggeland
Locatie Losser, wijkverpleging
Postcode 7581BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Milou ter Pelle (0634351060)
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 24-06-2022
Reageer voor 30-11-2022
Nummer 111989

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland