verzorgende IG
InteraktContour

Informatie

Help jij onze cliënten het beste uit hun dag te halen? Heb jij een diploma verzorgende IG op zak en werkervaring in het verlenen van ADL-zorg? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Jouw rol

Je biedt zorg en begeleiding aan bewoners, volgens zorgplan. Je ondersteunt bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) zoals eten en wassen en aankleden. Samen met de senior woonbegeleider wordt een persoonlijk zorgplan opgesteld en worden doelen geformuleerd. Welke handelingen wil een bewoner weer zelf kunnen uitvoeren? Waar wil de bewoner aan werken, wat kan de bewoner zelf nog en waar heeft hij ondersteuning bij nodig? Als team houd je samen de ontwikkelingen van de bewoner goed in de gaten en trekt, indien nodig, tijdig aan de bel.

Jouw werkplek

Jij gaat aan de slag op woonlocatie de Bramer. De locatie is gevestigd in het centrum van Hardenberg. Allerlei voorzieningen liggen op loopafstand. We bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg aan 21 cliënten. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding, zodat zij het maximale uit hun leven halen.
Het team bestaat uit 22 collega's. Samen zijn zij steeds op zoek naar mogelijkheden en ontwikkeling voor de cliënt.

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Wat wij bieden

  • direct een vast contract voor 24-26 uur per week
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €1.920,- tot maximaal €2.853,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
  • op onze kosten een vervolgopleiding volgen (zoals mbo-verpleegkunde)
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

  • je hebt een diploma Verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg)
  • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken (vroege en late diensten) en nacht- en weekenddiensten
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe verzorgende IG?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met maandag 6 december aanstaande. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Bert Brokelman, teamleider, op 06-41669107.

Meer informatie over woonlocatie de Bramer bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie de Bramer in Hardenberg
Postcode 7772 CE
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Verzorgende niveau 3
Verzorgende IG
Begeleider wonen
Publicatiedatum 19-11-2021
Reageer voor 07-12-2021
Nummer 73009

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour