Verzorgende IG
Noorderboog

Ben jij die betrokken en kundige verzorgende IG die we zoeken?

Stel je voor: ’s Ochtends maak je mevrouw De Vries wakker en er verschijnt direct een glimlach op haar gezicht, want ze is blij jou weer te zien. Tijdens het wassen en aankleden laat je haar zo veel mogelijk zelf doen en ze zingt haar favoriete liedje en jij zingt vrolijk met haar mee. Met een kwinkslag lukt het je om de heer Gaasbeek in schone kleren te krijgen. ‘s Middags komt zijn dochter op de thee en ze laat je weten dat vader jouw zorg als een warme deken ervaart. Aan het eind van de middag maak je samen met collega’s het rooster rond voor de komende periode. Je vindt het fijn dat je in overleg met je team vrij kunt zijn op voor jouw belangrijke momenten. Je gunt jouw collega's dat ook. Je kunt op elkaar bouwen en dat maakt het werken fijn. ’s Avonds plof je moe maar voldaan op de bank voor Netflix. Naar de sportschool hoef je niet meer, want je stappen heb je al gezet.

Waar kom je te werken?

Jan Thijs Seinenhof is een verpleeghuis met een laagdrempelige en gezellige sfeer in het landelijke Diever. Het huis heeft 62 verpleeghuisplaatsen verdeeld over 4 wooneenheden: 30 voor bewoners met een somatische aandoening en 32 bewoners met een vorm van dementie. In Jan Thijs Seinenhof staat de cliënt centraal en behoudt de cliënt zo lang mogelijk de regie over zijn/haar leven. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Je komt te werken op afdeling Molenesch (psychogeriatrie). Dit team bestaat uit 15 medewerkers en samen zijn jullie in staat een huiselijke en geborgen sfeer te creëren.

Ben je benieuwd hoe de locatie er van binnen uit ziet? Klik dan op de volgende link voor een virtuele rondleiding: https://www.noorderboog.nl/locaties/jan-thijs-seinenhof-verpleeghuis-diever

Wat ga je precies doen?

Jouw passie: zorg verlenen! Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de verzorging van bewoners en verricht je daartoe werkzaamheden gericht op het psychisch, somatisch en sociaal welbevinden van de bewoners conform de afspraken in het zorgleefplan. De aard en omvang van de zorg verschilt per bewoner. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook afwisselend maakt. Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de totale zorg die je samen met de bewoner, mantelzorger, diens netwerk en je collega’s afstemt, bijstelt en evalueert. Je rapporteert in het systeem Cura aan de hand van het zorgleefplan.

Wat vragen we van je?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep PG;
 • Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden en herkent deze;
 • Je hebt kennis van sociale, psychische en lichamelijke ziekteverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften;
 • Je toont initiatief in werkzaamheden en contacten;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
 • Je beschikt over probleemoplossend en reflecterend vermogen;
 • Je hebt geduld, tact en respect en bent integer;
 • Je bent hulpvaardig en je beschikt over doorzettingsvermogen;
 • Je kunt goed zelfstandig functioneren, maar zeker ook in teamverband: je weet dat zorg  verlenen altijd teamwork is!

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Verzorgende IG is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 35 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marjon van der Veen, leidinggevende zorg en dienstverlening, op telefoonnummer 06 - 53 84 52 71.

Tijd voor een kennismaking?

Laat dan je gegevens achter via Verzorgende IG - Oosterboer , vóór 25-10-2021 a.s. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457030
Organisatie Noorderboog
Locatie Jan Thijs Seinenhof
Postcode 7981AH
Stad Diever
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Marjon van der Veen, leidinggevende zorg en dienstverlening, op telefoonnummer 06 - 53 84 52 71.idinggevende zorg en dienstverlening, op telefoonnummer 06 - 53 84 52 71.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 17-09-2021
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 25-10-2021
Nummer 71194
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog