Verzorgende IG
Zorggroep Noorderboog

Ben jij die veelzijdige verzorgende IG met oog voor onze bewoners die wij zoeken?

Zie jij iedere dag als een nieuwe uitdaging? Zet jij graag jouw passie in voor de ouderenzorg? Dan ben je van harte welkom om ons team als Verzorgende IG te versterken!

Waar kom je te werken?

Verpleeghuis Kaailanden is een kleinschalig verpleeghuis voor mensen met dementie. Aan de Heerengracht, in de binnenstad van Meppel, bieden wij in een huiselijke en herkenbare omgeving begeleiding, zorg, dagbesteding, welzijn en behandeling aan onze 26 bewoners. Deze zorg wordt geboden in huurappartementen en op 4 woningen waar 6 bewoners per afdeling verblijven. Tevens biedt de locatie logeerzorg aan.

Wat ga je precies doen?

Jouw passie: zorg verlenen! Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de verzorging van bewoners en verricht je daartoe werkzaamheden gericht op het psychisch, somatisch en sociaal welbevinden van de bewoners conform de afspraken in het zorgleefplan. Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de totale zorg die je samen met de bewoner, mantelzorger/familie, diens netwerk en je collega’s afstemt, bijstelt en evalueert.

Wat vragen wij van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende-IG (niveau 3);
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent servicegericht en durft initiatief te nemen;
  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en denkt altijd in mogelijkheden;
  • Je bent zelfstandig, flexibel, een doorzetter en bent van nature een teamspeler die weet dat zorg verlenen altijd teamwork is!

 

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Verzorgende IG is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 35 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Margré Keizer, leidinggevende Zorg & Dienstverlening, op telefoonnummer 06 - 58 72 77 80. Bereikbaar op werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag hele dag, woensdag en vrijdag tot 12.00 uur.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór  25 juni 2021 naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123456960
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Kaailanden
Postcode 7941JJ
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Margré Keizer, leidinggevende Zorg & Dienstverlening, op tel. 06 - 58 72 77 80.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-06-2021
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 25-06-2021
Nummer 68937
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog