Verzorgende IG
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Voor onze locatie Mercuriuslaan in Apeldoorn zoeken wij een Verzorgende IG voor gemiddeld 18-28 uur in de week. Op deze locatie wonen ouderen met een (Lichte) Verstandelijke Beperking. De combinatie van (L)VB en ouder zijn vraagt een breed palet van inzichten en vaardigheden om deze cliënten goed te kunnen begeleiden. Door toename van de ADL zorg zoeken we nu een collega die dit goed kan en affiniteit heeft om dit tot uitdrukking te brengen bij mensen met een verstandelijke beperking. En die het tevens prettig vindt om zijn/haar collega's hierin een stapje verder te brengen.

Over Mercuriuslaan
Locatie Mercuriuslaan bevindt zich in een rustige buurt in Apeldoorn. In een appartementencomplex huurt Philadelphia voor 16 cliënten appartementen. Iedere cliënt beschikt over een zit/slaapkamer, een keuken, een douche en wc. Het complex bestaat uit 4 verdiepingen. Op de begane grond is een gezamenlijke huiskamer. Tien cliënten maken hier gebruik van. Dit zijn vooral de oudere cliënten. Naast de huiskamer is er voor de zes overige cliënten een steunpunt. Deze cliënten zijn zelfstandiger. Dit steunpunt bevindt zich ook op de begane grond en heeft openingstijden. Op deze momenten kan er gezamenlijk koffie worden gedronken, de dag worden doorgesproken en begeleidingsafspraken worden gemaakt met de begeleider. Verdere begeleiding vindt plaats vanuit het appartement. Van maandag tot en met vrijdag is er van 10.00 – 15.30 uur in de huiskamer op de begane grond interne dagbesteding.
 

Functie eisen

Over jou
Een opleiding tot verzorgende IG (niveau 3/4) en affiniteit en ervaring met de doelgroep ouderen. Vind het fijn om te onwikkelen op het gebied van begeleiding, voegt vanuit professie expertise toe aan het team begeleiders en is bereid deze expertise te delen met anderen. De mogelijkheid tot het volgen van een opleiding is bespreekbaar.

Niveau
mbo niveau 3, mbo niveau 4

Uren per week
18-28 uur per week onregelmatig, er wordt gewerkt met ochtend, avond en slaapdiensten. In de weekenden zijn er ook dagdiensten.

Inschaling

Dit krijg je van ons 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 35. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou? 
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór dinsdag 19 november, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1963. Heb je nog vragen? Bel dan locatiemanager Joan Stoel. Je kunt hem bereiken op nummer 06-20 87 65 95. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 1963
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Mercuriuslaan, Apeldoorn
Postcode 7314 KR
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 18
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Basisbegeleider
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider/Werkbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Woonbegeleider
Publicatiedatum 31-10-2019
Reageer voor 19-11-2019
Nummer 49291

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg