Verzorgende IG met ambitie tot EVV
Noorderboog

Waag jij die sprong en kom je ons team versterken?

Werken in de zorg is jou passie. Je zet je graag met hart en ziel in voor ouderen op een somatische afdeling. Daarnaast vind je de klik met je collega’s en gezelligheid op zijn tijd heel belangrijk. Immers als je het als team gezellig hebt dan hebben de bewoners het ook gezellig en fijn. Je werkt graag in een enthousiast team met een mix van zowel jonge als oudere collega’s. Een team waarin je dingen voor elkaar over hebt en van elkaar kunt leren. Ook word je graag betrokken bij zorginnovaties, zoals de zorgapp of Ncare.

Denk jij terwijl je dit leest: “dit gaat over mij”? Lees dan snel verder want misschien word jij wel onze nieuwe collega!

Waar kom je te werken?

Op een schitterende locatie in het hart van Wilhelminaoord vormen 52 appartementen, inclusief drie echtparenkamers en vijf kamers voor tijdelijk verblijf, samen woonzorgcentrum De Menning. Onze zorg- en dienstverlening richt zich op geluk, veiligheid en zelfstandigheid. We gaan daarbij uit van de eigenheid van ieder mens met vrijheid van levensbeschouwing en wederzijds respect.

Wat ga je precies doen?

Jouw passie: zorg verlenen! Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de verzorging van bewoners en verricht je daartoe werkzaamheden gericht op het psychisch, somatisch en sociaal welbevinden van de bewoners conform de afspraken in het zorgleefplan. Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de totale zorg die je samen met de bewoner, mantelzorger/familie, diens netwerk en je collega’s afstemt, bijstelt en evalueert. Daarnaast neem je deel aan verschillende werkgroepen. Voor jouw ambitie om je verder te ontwikkelen als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende is volop ruimte binnen Noorderboog.

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG (niveau 3) en bent bereid de opleiding EVV te volgen;
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent servicegericht en durft initiatief te nemen;
  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en beschikt over een probleemoplossend en reflecterend vermogen;
  • Je levert kwaliteit en draagt graag bij aan de optimalisering van de zorg en het dienstverleningsproces;
  • Je bent zelfstandig, flexibel, een doorzetter en bent van nature een teamspeler die weet dat zorg verlenen altijd teamwork is!

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Verzorgende IG met ambitie tot Eerst Verantwoordelijk Verzorgende is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 35 van de cao VVT. Mocht je de opleiding Eerst Verantwoordelijk Verzorgende gaan volgen, dan wordt je ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 40. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Jantina van der Weide, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 53 58 09 57.

Tijd voor een kennismaking?

Laat dan je gegevens achter op Vacature VIG Noorderboog, vóór 28-10-2021 a.s. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457034
Organisatie Noorderboog
Locatie De Menning
Postcode 8384ED
Stad Wilhelminaoord
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jantina van der Weide, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 53 58 09 57
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-10-2021
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 28-10-2021
Nummer 71870
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog