Verzorgende IG met EVV-taken / locatie Avondzon (pg-unit)
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten?
Dan zoeken wij jou!

Locatie Avondzon is een geliefd, kleinschalig woonzorgcentrum in Apeldoorn-Zuid. Cliënten wonen er veilig en kunnen er volop genieten van persoonlijke aandacht, deskundige zorg, met veel mogelijkheden en prettig comfort. Avondzon biedt ook kleinschalig wonen aan voor mensen met dementie (PG). Rondom het woonzorgcentrum staan zorgwoningen.

Voor de PG unit (Psycho-geriatrische verpleeghuiszorg) op locatie Avondzon zoeken wij nieuwe collega’s in de functie van Verzorgende IG (VIG) en/of Eerst Verantwoordelijk Verzorgenden (EVV). Uren zijn in overleg bespreekbaar. We gaan graag met jou hierover in gesprek.

Wat ga je doen?

Je start je dienst samen met je collega’s op. Het enthousiaste zorgteam wordt gevormd door (regie) verpleegkundige, verzorgende IG, helpenden en woonassistenten.

Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Door onze cliënten te stimuleren en te begeleiden bij hun persoonlijke verzorging zorg je samen met je collega’s voor een goed welzijn van de bewoners.

In de functie van Verzorgende IG met EVV-taken bestaan de werkzaamheden uit het verlenen van dagelijkse verzorging/verpleging aan de cliënten volgens de afspraken uit het cliëntdossier. Je regelt alles m.b.t. het zorgplan van de aan jou toegewezen cliënten. Jij bent hun aanspreekpunt en ook voor de familie. Je geeft zo nodig leiding aan cliënten-teambesprekingen van de toegewezen cliënten en draagt zorg voor het noteren en uitvoeren van de gemaakte afspraken.

De zorgteams van locatie Avondzon worden gevormd door enthousiaste en betrokken collega’s, werkzaam in verschillende functies, zoals verpleegkundige, Verzorgende IG en helpende. Een team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) binnen het team een belangrijke rol in. 
Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken een gediplomeerde enthousiaste zorgprofessionals om prettig mee samen te werken.
Een collega die mee willen denken aan kwaliteitsverbeteringen, teamontwikkeling en zelforganisatie.

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG); bij voorkeur aangevuld met een training EVV;
 • Ervaring in de functie van EVV is gewenst, maar niet vereist;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je hebt ervaring met psychogeriatrische cliënten;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een parttime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd) – uren in overleg;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 40, CAO VVT (maximaal € 3.159,64 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden, zodat jij je talenten kan benutten;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De kosten hiervoor krijg je volledig vergoed.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je cv en begeleidende brief te sturen via de link.
Wil je eerst komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie, werkzaamheden en de locatie, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Neem voor meer informatie contact op met Ronald van Gerrevink (Locatie manager Avondzon), via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorg Avondzon
Postcode 7331 EB
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Overig
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 23-11-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 01-01-2023
Nummer 115751

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk