Verzorgende IG met EVV-taken voor 32-36 uur per week
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Ter uitbreiding van de zorgteams voor ons woonzorgcentrum Sainte Marie zijn wij op zoek naar zorgzame, professionele collega’s in de functie van 
Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)  voor onbepaalde tijd voor 32-36 uur per week.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team?
Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Locatie Sainte Marie is gelegen aan de Arnhemseweg in Apeldoorn-Zuid.
Op deze locatie wonen ca. 50 cliënten die wij ondersteunen met zorg en welzijn zowel op het gebied van somatiek als met lichtere vormen van dementie. Er zijn in het woonzorgcentrum volop mogelijkheden om anderen te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten. Ook is er een mooie binnentuin met beweegtoestellen waar cliënten bij mooi weer heerlijk kunnen wandelen en genieten van de zon.

Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Door onze cliënten te stimuleren en te begeleiden bij hun persoonlijke verzorging zorg je samen met je collega’s voor een goed welzijn van de bewoners.

In de functie van Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) bestaan de werkzaamheden uit het verlenen van dagelijkse verzorging/verpleging aan de cliënten volgens de afspraken uit het cliëntdossier. Je regelt alles m.b.t. het zorgplan van de aan jou toegewezen cliënten. Jij bent hun aanspreekpunt en ook voor de familie. Je geeft zo nodig leiding aan cliënten-teambesprekingen van de toegewezen cliënten en draagt zorg voor het noteren en uitvoeren van de gemaakte afspraken.

De zorgteams van locatie Sainte Marie worden gevormd door enthousiaste en betrokken collega’s, werkzaam in verschillende functies, zoals verpleegkundige, Verzorgende IG en helpende. Een team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als Verzorgende IG binnen het team een belangrijke rol in. 
Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken ervaren gediplomeerde zorgprofessionals om prettig mee samen te werken.
Collega’s die mee willen denken aan kwaliteitsverbeteringen, teamontwikkeling en zelforganisatie.

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG); bij voorkeur aangevuld met een training EVV;
 • Ervaring in de functie van EVV is gewenst, maar niet vereist;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je hebt ervaring met psychogeriatrische en somatische cliënten;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 32-36 uur per week (in overleg);
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 40, CAO VVT (maximaal € 3.060,18 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn!

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via de website: werkenbij.kleingeluk.nl

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Paul Beks (Locatie manager Sainte Manager, bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Woonzorgcentrum Sainte Marie
Postcode 7333NC
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 20-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 01-02-2022
Nummer 73903

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk