Verzorgende IG met expertise om kennis te delen!
Carintreggeland

Heb jij ervaring als Verzorgende niveau 3 IG?
Ben jij iemand die graag expertise en ervaring overdraagt?
Heeft de zorg voor jou geen geheimen meer?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland. Wij zijn er voor onze collega’s op het moment dat zij ons het hardste nodig hebben! Op het moment dat er een tijdelijke behoefte is aan expertise benadert het team of de manager zorg de Careflex. Aan de hand van de vraag bekijken we wie deze expertise heeft en wie het beste aansluit om deze tijdelijke opdracht succesvol te vervullen. Je komt in dienst bij Careflex en dan word je tijdelijk ingezet bij een team waar jouw expertise gewenst is. Dit biedt de gelegenheid om in overleg zeer veelzijdige werkervaring op te doen, je expertise te delen, kennis en vaardigheden over te brengen bij collega zorgprofessionals. Deze behoefte kan zowel intramuraal in onze huizen zijn als in de wijkzorg. Samen bekijken we waar jouw expertise het beste tot zijn recht komt en wat je graag zou willen.

Jij bent iemand die het leuk vindt om anderen te begeleiden, kennis en ervaring over te dragen en je hebt hier ook ervaring in. Je bent iemand die zich snel een nieuwe situatie eigen maakt en weet te anticiperen op dat wat er speelt. Je bent iemand die zich gemakkelijk aanpast aan het team, maar daar waar nodig ook een voorbeeldrol of kartrekker kan zijn. Je bent ervaren in de zorg en hebt kennis en het liefst ook ervaring van de verschillende doelgroepen die wij hebben.
De uren zijn in overleg; we hebben mogelijkheden voor fulltimers, maar ook voor parttimers.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding
 • Je wilt graag je expertise, kennis en ervaring overdragen op een flexibele wijze
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en weet een goede werksfeer te creëren
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega's
 • Je bent op zoek naar afwisseling, uitdaging en je wilt graag je expertise inzetten

Je vindt bij ons

 • De plek om op een waardevolle manier je werkervaring uit te breiden!
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus team!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook veel mogelijkheden om verder te ontwikkelen!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees meer over: Klik hier

Interesse

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat! Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Interesse

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Perik, e-mail [email protected], Tel 06 34360572

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wil je meer weten over de Careflex en het werken binnen Carintreggeland? Je vindt ons op Facebook, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-200
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Careflex
Postcode 7554RS
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rob Perik, e-mail [email protected], Tel 06 34360572
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-01-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 73809

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland