VERZORGENDE IG NIJENHAGHEN
Saxenburgh

Woon/-zorglocatie Nijenhaghen in Ommen zoekt een VERZORGENDE IG die de bewoner centraal stelt!

Hoe ziet het werken in Nijenhaghen eruit?
In Nijenhaghen is geen dag hetzelfde! Houd jij van afwisseling en contact met diverse bewoners en mensen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Zo heb je voor mevrouw contact met de Specialist Ouderengeneeskunde en voor meneer heb je contact met de huisarts in Ommen. 

Het team is zeer divers en iedereen heeft een neventaak. Er wordt gekeken naar talenten en wensen bij de verdeling van de taken. Dit betekent dat jij bijvoorbeeld kartrekker bent voor kwaliteit of meer voor de welzijnskant.

Het belangrijkste is dat jij de bewoner centraal stelt. Loop jij nog even bij mevrouw langs om te vragen wat zij nog nodig heeft? Zet jij krulspelden in of maak jij een wandeling met haar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Jouw werkdag start samen met jouw collega's. Vanuit daar pakt iedereen zijn/ haar eigen route om zorg te leveren. Tussentijds tref je elkaar om te sparren en om gezamenlijk koffie (thee mag natuurlijk ook) te drinken. Als de bewoners zijn geholpen met de dagelijkse zorg is er tijd voor adminstratie, alameringen beantwoorden, voeren van familiegesprekken maar bovenal tijd voor de bewoner zelf. Tijdens de zorg heb jij gezien dat mevrouw  behoefte heeft aan een wandeling of een praatje. Jij speelt hierop in en vraagt aan de bewoner waar zij behoefte aan heeft. Hierin ben jij een kartrekker en neem jij jouw collega's mee om jouw goede voorbeeld te volgen.

Wat hebben onze bewoners nodig?
Allereerst heb jij een diploma voor of je bent bijna klaar als verzorgende IG. Wij kijken vooral naar jouw talenten en ervaring!

Het belangrijkste is dat jij onze bewoners centraal stelt. Jij bent een kei in het oppakken van zaken en kan dit ook uitdragen. Denk hierbij aan kwaliteit, persoonsgerichte zorg e.d..

Woon/-zorglocatie Nijenhaghen
Als verzorgende IG kom je te werken op een unieke locatie in Ommen waar appartementenzorg wordt gegeven. Het gebouw Nijenhaghen is een openbare locatie en bestaat uit 79 appartementen waarvan het intramurale team somatische zorg biedt aan de bewoners van de 24 appartementen die Saxenburgh huurt.

Het mooie aan de locatie is dat alles in 1 gebouw zit van kapper tot fysiotherapie. De bewoners hebben hun eigen privacy in hun appartement maar kunnen er ook voor kiezen om samen te komen in het Wijksteunpunt voor een gezamenlijke maaltijd of een praatje.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Salaris is maximaal € 2.762,34 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 35)
    • Vanaf 1 juli 2021 is dit € 2.845,21
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering bij (8,33%) bij
  • contracturen zijn bespreekbaar vanaf 16 tot 28 uur per week.
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met wijkmanager Henriëtte Strijker, via h.strijker@sxb.nl of via (06) 31 66 45 67. Je mag ook gerust een Whatsapp bericht sturen. 

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Tot snel!

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.21.052
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Ommen
Postcode 7731CL
Stad Ommen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Henriëtte Strijker (wijkmanager), via h.strijker@sxb.nl of via (06) 31 66 45 67.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-06-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-08-2021
Nummer 69056
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh