Verzorgende IG of MMZ nachtdienst
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Als Verzorgende IG of Medewerker Maatschappelijke Zorg in de nachtdienst neem jij met aandacht en plezier de zorg op je voor de bewoners van 3 afdelingen met de doelgroepen: NAH, gerontopsychiatrisch en multicultureel. Je zet je in voor de zorg die nodig is in de nacht om zo iedereen zo’n aangenaam mogelijke nachtrust te bieden. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je de individuele en professionele zorg biedt. Loop je ergens vast? Dan durf je om hulp te vragen, want je begrijpt dat je de beste zorg niet alleen kunt verlenen.
Jouw directe collega’s van de afdelingen hebben ook verschillende achtergronden, zijn jong en enthousiast. Hier door ontstaat er een hele fijne dynamiek. Iedereen staat open voor verbeteringen en verandering. Er is voldoende ruimte om je te ontwikkelen, als je dat wil. Je hoort het al, op de afdeling is ruimte voor iedereen en zijn er veel mogelijkheden! Je werkt 12 tot 16 uur per week in de nacht. Indien je meer uren zou willen werken, zijn er mogelijkheden in de dagdiensten.

Functie eisen

Zo ben jij

Bij alles wat je doet, staat de bewoner voorop. Je wil samen met jouw collega’s het beste uit de afdeling halen om de beste zorg te bieden aan onze bewoners. Dat betekent ook dat je continu zoekt naar het antwoord op de vraag: Wat is er mogelijk? En het betekent dat je moeiteloos meeschakelt met de wisselende belevingswereld van de bewoners. Je hebt een warme persoonlijkheid en kan open en duidelijk communiceren richting zowel je collega’s als de bewoners. Je hebt een afgeronde opleiding Verzorgende IG niveau 3 of Medewerker Maatschappelijke Zorg. Tevens is het belangrijk dat je stressbestendig bent en flexibel bent. Je diensten en uren worden in overleg afgestemd.

Inschaling

Zo maken wij get verschil

ij geloven dat als jij tevreden bent, onze bewoners de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. Als verzorgende IG of Medewerker Maatschappelijke zorg  kun jij bij Azora daarom rekenen op uitgebreide mogelijkheden om je bij te scholen en je te blijven ontwikkelen, en op:
• Direct een vast contract.
• Een bruto maandsalaris in FWG 35 conform cao VVT.
• Stabiliteit: we zijn een gezonde  werkgever, het gaat goed met ons. 
• 8 % vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• De mogelijkheid om deel te nemen aan de private lease auto regeling van Azora.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze teammanager Jefke van Stiphout via 0315-338111

Type Vacature
Intern nummer 20210519
Organisatie Azora
Locatie Azora, Verpleeg- en Revalidatiecentrum Antonia
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-11-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 01-01-2022
Nummer 72509

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora