Verzorgende IG of verpleegkundige, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een ervaren verzorgende IG of verpleegkundige?
 • Houd je van de dynamiek van het werken in de wijk?
 • Vind je het leuk om op oproepbasis bij ons te komen werken?

Dan horen wij heel graag van jou!

Voor ons wijkteam van de Bomenbuurt in Hengelo zoeken we collega’s die op oproepbasis ons team willen komen bijspringen. Met onze locatie gevestigd aan de Bornsestraat tegenover een zéér bekende ijssalon hebben wij een mooi centraal gelegen gebied in Hengelo. Onze wijk is heel overzichtelijk, alles is dicht bij elkaar en hierdoor heb je weinig reistijd. Een aantal routes zou je zelfs lopend kunnen doen. Ideaal toch?

We willen jou graag in onze flexibele schil om zo beter verlof en ziekte van collega’s op te kunnen vangen. Onze planner denkt met je mee, om een fijne planning te maken waar iedereen zich in kan vinden. We kunnen je benaderen voor zowel dag- als avonddiensten, ook in de weekenden. We hebben ochtenddiensten tot 11.00 uur en 12.00 uur, en diensten die lopen tot 14.00 á 15.00 uur. We hebben geen gebroken diensten. Dus daar zullen we je zeker niet voor bellen.

Als verzorgende IG of verpleegkundige ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Samen met de client kijk je naar de mogelijkheden. Je pakt signalen goed op en handelt hier naar, zoveel als mogelijk in overleg met je client. Je hebt nauw contact met je collega’s, maar ook met mantelzorgers en andere professionele zorgverleners. Je staat er nooit alleen voor. Jij bent heel belangrijk in het leven van je cliënt en hun omgeving!

Wie ben jij

 • Jij bent flexibel en inzetbaar voor zowel dag- als avond dienst
 • Jij vindt het prettig om een team uit de brand te kunnen helpen bij ziekte of uitval (en hey wie weet, komen we hierdoor tot een hele mooie samenwerking!)
 • Een vaste route en vaste uren per week, dat zoek jij niet! Maar je staat er wel wanneer iemand je nodig heeft
 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet
 • Een gemotiveerde zorgprofessional die goed kan samenwerken
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg
 • Je hebt je diploma verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4

Je vindt bij ons

 • Een team dat staat voor kwaliteit!
 • Een dynamisch en zelfstandig team van collega’s die jou met open armen ontvangen  
 • Een fantastische werkomgeving met uiteenlopende cliënten en zorgvragen
 • De ruimte om je eigen kennis en kunde in te zetten en te delen met je collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 35 (Verzorgende IG) met max € 3.085,21 per maand of FWG 45 (verpleegkundige niv. 4) met max € 3.575,63  op basis van 36 uur

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de IPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?  

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 15-04-2023
Nummer 116378

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland