Verzorgende IG of Verpleegkundige
Baalderborg Groep

Ben jij die Verzorgende IG of Verpleegkundige met een hart voor de zorg? Dan zoeken wij jou! Voor onze locaties in Slagharen, Bergentheim en Dedemsvaart zoeken wij nieuwe collega’s. Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Waar ga je werken
Je kan, passende bij jouw kwaliteiten, ingezet worden op verschillende locaties van de Baalderborg Groep. Deze ouderenzorglocaties bevinden zich in Slagharen, Bergentheim en Dedemsvaart. Wij vinden het belangrijk dat de bewoner zo lang mogelijk de eigen regie op diens leven houdt. De zorgvraag van de bewoners staat bij ons dan ook voorop. We betrekken mantelzorgers en vrijwilligers zo optimaal mogelijk bij het zorgproces. De welzijn voor onze bewoners bieden we op vraag aan.

Wat ga je doen
Werken in verschillende doelgroepen, verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, aanvullende verpleeghuiszorg, zowel intramuraal als extramuraal (thuiszorg);
Ondersteunen bij de dagelijkse zorg en begeleiding;
Observeren van de bewoners, signaleren van knelpunten en rapporteren;
Werken in teamverband.

Wat breng je mee
Een diploma (niveau 3 of 4) in de richting van zorg en welzijn. Of een diploma Verzorgende IG of je bent bezig met de opleiding tot Verpleegkundige; Je kunt goed samenwerken met collega’s; Je bent bereid alle voorkomende diensten te werken.

Wat hebben we jou te bieden?
Contract voor (on)bepaalde tijd;
Aantal uren in overleg;
Invloed op werktijden/ roosters Salaris volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. FWG 40 of FWG 45;
Interne scholing in je vakgebied;
De mogelijkheid om intern door te stromen naar een vaste baan;
Een eindejaarsuitkering, pensioen- en reiskostenregeling.

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Spreekt jou deze vacature aan? Aarzel dan niet en solliciteer!?Wij onderzoeken graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Je kunt op verschillende manieren je interesse kenbaar maken. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met het Flexbureau 0523-287263, of met de teamleider Nynke Leijerik 06-50095520.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Flexbureau: 0523-287263
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-03-2023
Reageer voor 31-05-2023
Ingangsdatum 10-03-2023
Nummer 118493

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep