Verzorgende (IG) of Verpleegkundige
Welstee

Functieomschrijving

Wij zoeken verzorgenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen; parttime inzetbaar in alle diensten binnen ons huis. Wij zijn op zoek naar een ondernemende, betrokken en flexibele collega met passie voor het vak.

 

Wie zijn wij?

Welstee wil ouderen die te maken hebben met een zorgbehoefte (bijvoorbeeld dementie) een exclusief thuis bieden. We willen ervoor zorgen dat het onze bewoners aan niets ontbreekt. Daarom leggen we de lat hoog, in elk opzicht. Begrijp jij dat en wil jij ook niets liever dan mensen het allerbeste bieden? Dan zorg je niet alleen dat bewoners zich op Welstee thuis voelen, maar weten we zeker dat jij dat ook doet!

Je komt terecht in een hecht en kleinschalig team, met een unieke werksfeer. De waarden die we onze bewoners willen laten ervaren, vind je ook terug in hoe we met elkaar omgaan. Betrokken, zorgzaam en empathisch en natuurlijk ook professioneel. Hoe beter wij met elkaar werken en leren, hoe hoger de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening die we samen vormgeven!

Jij hebt:

  • Minimaal een mbo-diploma Verzorgende niveau 3 of vergelijkbaar.
  • Ervaring opgedaan op een PG-afdeling.

Wij bieden je:

  • Een mooie functie in een betrokken team met ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een prima salaris. De inschaling is afhankelijk van leeftijd en werkervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een fietsplan en een collectieve ziektekostenverzekering.

Ben jij die betrokken en bevlogen verzorgende die we zoeken bij Huize den Oostenborgh in Ootmarsum? Dat zou fantastisch zijn.

Type Vacature
Organisatie Welstee
Locatie Huize den Oostenborgh
Postcode 7631 GB
Stad Ootmarsum
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Merle Kolfoort
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 19-11-2019
Ingangsdatum 19-11-2019
Reageer voor 14-12-2019
Nummer 49675
Doorsturen Bekijk PDF

Welstee

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. We onderscheiden ons onder andere door een luxueuze, stijlvolle woonomgeving en een onbeperkt aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding aan mensen met somatische problematiek en psychogeriatrische ziektebeelden. Ook voor palliatieve zorg en tijdelijke opvang kunt u bij ons terecht.

Meer over Welstee