Verzorgende IG of Verpleegkundige in de wijk
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij humor, ben je creatief en houd je van gezelligheid?
 • Zoek jij een zelfstandige functie met vrijheid waarbij je de wijk in gaat?
 • En zorg jij voor wat vernieuwing in ons team?

Kom dan in de gezellige flow van Berflo! Wij ontmoeten je graag.

Voor ons mooie wijkteam Berflo in Hengelo zijn wij op zoek naar een verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4. Wij zoeken een collega die van aanpakken weet en graag de handen uit de mouwen steekt. Berflo is een leuke wijk waar je met je fiets op een mooie zomerdag langs alle cliënten kunt fietsen. De eenrichtingsweggetjes hoef jij met de Carintreggeland E-bike niet te vermijden; je fiets zo de hele wijk op je gemak door. Er staan maar liefst twee elektrische fietsen klaar! Maar zit je liever droog in de auto? We hebben ook een dienstauto. Onze wijk is erg divers op alle vlakken. Geen dag is hetzelfde, geen cliënt is hetzelfde. Zo hebben we verschillende Nationaliteiten en culturen, kortdurende en langdurige zorg, cliënten die revalideren van een operatie en chronisch zieke of zelfs terminale patiënten.

En in welk team kom jij te werken? Wij vinden dat we het leukste team van Hengelo zijn. Met +/- 12 collega’s van jong tot oud, met daarbij nog twee studenten die altijd voor ons klaar staan om bij te springen, zorgen wij ervoor dat jij hier helemaal in de flow van Berflo komt! We organiseren sinds kort weer een gezellige vrijmibo op de vrijdagmiddag! En ook hebben we jaarlijks een leuk teamuitje.

Ons team staat altijd voor elkaar klaar; in goede en in slechte tijden. We letten op elkaar en zorgen voor elkaar op een prettige manier. We zijn heel divers qua persoonlijkheden maar zijn een hecht team. In de wijk krijg je zoveel vrijheid! Een aanrader voor iedereen die graag in de zorg wil werken.

Kenmerkend voor ons team is echte betrokkenheid bij de cliënten. Collegialiteit staat zeer hoog in het vaandel. We hebben veel voor elkaar over, werken goed samen. We denken mee met elkaar, en proberen elkaar écht te helpen waar nodig en waar het kan. Ons team is qua leeftijd heel divers.

Wijkteam Hengelo Berflo heeft een hele leuke, gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. Je bezoekt cliënten die weer zelfredzaam worden, maar ook cliënten die verder achteruit zullen gaan en waar we langere tijd de zorg verlenen. Telkens is het weer schakelen, doe je nieuwe ervaringen op en krijg je frisse indrukken.  

Als verzorgende IG / Verpleegkundige in de wijk ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.

Wie ben jij

 • Jij bent bij voorkeur tussen de 20-28 uur per week beschikbaar, maar andere uren zijn bespreekbaar
 • Je kunt goed mee komen in de zich altijd ontwikkelende uitdagende wijkverpleging
 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet
 • Een gemotiveerde zorgprofessional die goed kan samenwerken
 • Een zelfstandige collega die graag onderdeel wil zijn van ons fijne team
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg
 • Je hebt je diploma verzorgende IG / verpleegkundige niveau 4   

Je vindt bij ons

 • Een gezellig, dynamisch en zelfstandig team met collega’s die jou met open armen ontvangen  
 • Een fantastische werkomgeving met uiteenlopende cliënten en zorgvragen
 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Een vast contract, deze ligt klaar om door jou getekend te worden
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 35 als Verzorgende IG met max €2.937,68 per maand op basis van 36 uur of als Verpleegkundige FWG 45 €3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur. Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden. Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  
Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier! Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Betreffende de functie: Bodhi Haveman, telefoon 06-21611441. Betreffende de procedure: recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 31-08-2021
Reageer voor 03-10-2022
Nummer 113609

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland