Verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4, Almelo wijkverpleging, uren in overleg
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Vind jij veel uitdaging in jouw werk belangrijk?
 • Houd jij van een afwisselende werkdag in complexiteit van zorgvraag?
 • Verzorg jij graag jouw cliënten in eigen leefomgeving?

Herken jij jezelf in deze vragen? Leuk! Dan komen wij graag met jou in contact.

Als onze collega verpleegkundige niveau 4 binnen de wijkverpleging van Almelo, Zuidwest of Hoog Schuilenburg, heb jij een uitdagende en afwisselende baan. Jij kan jezelf vast voorstellen dat geen zorgvraag en dus ook geen dag hetzelfde is. Door de diversiteit in zorgvraag en de wisselde omgeving waarin jij jouw cliënten verzorgt, krijg jij energie en blijf je scherp. Als verpleegkundige niveau 4 werk jij tijdens jouw routes zelfstandig en dat vraagt natuurlijk wat van jouw verantwoordelijkheidsgevoel. En hier word jij enorm enthousiast van, toch? Je kan dan ook als geen ander belangrijke beslissingen en maatregelen nemen waar nodig en je hebt het volste vertrouwen in jouw kennis en kunde. Ook kan jij jouw hart ophalen als het gaat om verpleegtechnisch handelen, want ook hierin ligt voor jou enorm veel uitdaging weggelegd.

En nu zit je natuurlijk nog vol vragen over jouw diensten, team en werkplek. Logisch, maar deze invulling is helemaal aan jou! Wil jij lekker met de auto of juist op de fiets jouw route werken. Of heb je liever al jouw cliënten op één plek bij elkaar? Alles is mogelijk. Laten we gewoon samen kijken naar de juiste match. Want die diensten en een goede werk- en privébalans, daar komen wij samen wel uit.

Wie ben jij

 • Jij bent een ervaren verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4
 • Je bent trotse bezitter van het felbegeerde diploma; dat heb jij al in je zak!
 • Jij bent oprechte geïnteresseerd in jouw cliënten
 • Je krijgt energie van de afwisselende zorgvraag, cliënten en jouw werkomgeving
 • Niet geheel onbelangrijk; jij doet wat je zegt en je zegt wat je doet!

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband, hoe fijn!
 • De kans om direct te starten
 • Ruimte om jouw kennis in te zetten en te delen met je collega’s
 • Mogelijkheid om te groeien in jouw functie d.m.v. e-learnings of opleidingen
 • Salaris CAO VVT; verzorgende IG FWG 35 maximaal € 3.025,81 en verpleegkundige niveau 4 FWG 45 € 3.575,63 bruto per maand op basis van 36 uur

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de IPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

En voor inhoudelijke vragen kan je natuurlijk altijd even bellen met Ron Heimink op telefoonnummer: 06-23781579.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, wijkverpleging
Postcode xx
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ron Heimink op telefoonnummer: 06-23781579
Functie(s) Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 120133

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland