Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 voor het nachtzorgteam in de Wijk
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Wat wil jij?

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden, want wij nemen jouw wensen als uitgangspunt. Hoeveel uren jij wilt werken, bijvoorbeeld. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. De TMZ Academie speelt daarin een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijk je wat de Academie jou te bieden heeft. TMZ heeft daarnaast veel verschillende diensten in huis. Daardoor heb jij veel mogelijkheden te switchen en door te groeien. 

Waar?

Vanwege uitbreiding zoeken wij professionals die hart voor de zorg hebben.

 Locatie:                                 Wijkverpleging regio Twente (nachtzorgteam)
Aantal uur per week:              In overleg

In het nachtzorgteam ben jij diegene die geplande zorg verleent en in actie komt bij voorkomende alarmeringen in je werkgebied. Je beschikt over zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de zorgverlening, maar kunt ten alle tijden collega’s benaderen voor hulp en samenwerking. Aandacht en zorg gaan hand in hand en typeren jou als zorgprofessional.

 

Zie jij het voor je?

Zorg verlenen en regelen Als zorgprofessional geef jij samen met jouw collega’s de zorg in de wijk vorm. Naast geplande zorg en jouw directe zorgtaken heb jij een belangrijke signalerende rol. Waar jij kansen voor verbetering ziet, geef jij dat aan.

In gesprek De dialoog met jouw cliënt loopt als een rode draad door jouw werk. Jij bespreekt continu de veranderingen in de gezondheidssituatie en geeft voorlichting en advies. Jij coacht cliënten zodat zij hun zelfredzaamheid zo veel mogelijk terug krijgen. Goed contact met het netwerk rond jouw cliënt staat daarbij voorop. In onze ‘teams voor persoonlijke zorg’ hebben namelijk ook naasten een belangrijke rol.

Breder en dieper Jij kijkt breder dan jouw eigen team en hebt contact met alle professionals rond jouw cliënt. Een open werkhouding met ruimte voor feedback spreekt vanzelf. Jij bent een samenwerkingspartner die prima rapporteert, overlegt en overdraagt. Jij overziet de situatie van jouw wijk en draagt bij aan een wijkgerichte zorgaanpak.

Op de hoogte blijven Als zorgprofessional vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets erkend leerbedrijf!

Jij hebt nodig:

  • Diploma VIG of MBOV;
  • BIG-registratie (bij MBOV);
  • Kennis van de regionale sociale kaart;
  • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

 

Wat staat er tegenover?

 • Salaris en FWG inschaling afhankelijk van functieniveau en ervaring;
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Lidmaatschap V&VN;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Nu jij!

 

Professionele zorgverleners pakken kansen. Daarom wacht jij vast niet lang met reageren.

 • Heb jij nog vragen over de afdeling? Bel: 0900-2 453 453 en vraag naar Dinanda Jansen Smit (Leidinggevende).
 • Wil jij meer weten over werken bij TMZ? Mail naar werken@triviummeulenbeltzorg.nl.
 • Wil jij een dagje meelopen met een team? Dat is mogelijk na de brievenselectie en de eerste ronde sollicitatiegesprekken.
 • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button (t/m 1 maart). Wij reageren zo snel mogelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer R019.049
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Regio Twente
Postcode 7602 PW
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-02-2020
Reageer voor 01-03-2020
Nummer 49053

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)