Verzorgende (IG) of Verpleegkundige niveau 4 wijkverpleging
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben een Verzorgende niveau 3 en wil je jij werken in een divers team? 
 • Wil jij graag werken in een team wat goed met elkaar communiceert, open is en een gezellige sfeer heeft?
 • Ben jij degene die de zorg om een cliënt goed kan afstemmen met alle betrokkenen?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Bij het wijkteam in Delden is er een mogelijkheid om als Verzorgende niveau 3 (IG) of Verpleegkundige niveau 4 te komen werken. In dit team werk je zelfstandig, maar niet alleen!
De routes in deze omgeving zijn heel divers, je hebt te maken met sociaal economische verschillen en veel diversiteit in de verschillende zorgvragen. Bij veel cliënten werk je in de wijkzorg naar hersteldoelstellingen. Je begeleidt de cliënt naar zelfredzaamheid met een duidelijk behandeldoel. Er wordt een beroep gedaan op je motiverende en stimulerende competenties. Je werkt nauw samen met bijvoorbeeld de huisarts, ergotherapie en andere specialisten die bij de cliënt betrokken zijn.

Je komt te werken in een team met 14 professionele collega’s. Het is een ervaren team, waardoor er ook altijd collega’s zijn die in opleiding zijn. Het is een team met veel leergierigheid. Jouw kennis, kunde en ervaring wordt graag gehoord. De collega’s zijn heel open en binnen dit team staat communicatie bij iedereen hoog in het vaandel. Het contact onderling is heel laagdrempelig en informeel. Je kunt elkaar gemakkelijk bellen voor vragen of om informatie over te dragen.

Wie ben jij

 • Je werkt graag binnen een divers team van gemotiveerde zorgprofessionals 
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk! 
 • Jij vindt zowel zelfstandig als in team verband werken fijn 
 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG (mbo-niveau 3) of Verpleegkundige niveau 4
 • Je bent flexibel beschikbaar en bereid om te werken in het weekend

Je vindt bij ons

 • Een zelforganiserend team dat jou graag wil verwelkomen! 
 • Een organisatie die openstaat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg 
 • Een digicoach die jou helpt wanneer je nog wat hulp kunt gebruiken in het werken met een iPad!  
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 maximaal € 2.845,21 bruto per maand niveau 3 of  FGW 45 maximaal € 3.362,22 met niveau 4 op basis van 36 uur.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd- en plaatsonafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en er zijn ook veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.    

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, wijkverpleging
Postcode 7491NR
Stad Delden
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rosalie Wanschers, email: r.wanschers@carintreggeland.nl 
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71729

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland