Verzorgende IG of verpleegkundige (uren in overleg, thuiszorg in Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Je bent bij mevrouw Dijkstra. Ze is 76 jaar en heeft de ziekte van Parkinson. Tot voor kort kon ze zich zelf nog verzorgen, nu heeft ze daar hulp bij nodig. Ze vindt het moeilijk om afhankelijk te zijn van zorg. Je bent bij haar om te helpen met de zorg, zodat ze de dag goed kan beginnen. Je geeft haar de medicijnen en bespreekt met haar dat het belangrijk is dat ze goed in beweging blijft en geeft haar advies hierover. Over twee dagen kom je terug bij mevrouw Dijkstra om te kijken hoe het gaat.

Ben jij de verzorgende IG of verpleegkundige die ons team komt versterken? 

Functie eisen

Jij

  • hebt een diploma verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 
  • verleent ADL en de nodige verpleegtechnische handelingen
  • hebt affiniteit met de ouderenzorg, kunt zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • kent de cliënten en kunt waar mogelijk aansluiten bij wat een cliënt belangrijk vindt
  • gaat een vertrouwensband aan en stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af
  • bent zelfverzekerd, zelfstandig, initiatiefrijk en je beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden.

Inschaling

Salaris
Het salaris voor de functie van verzorgende IG bedraagt maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35) en voor de functie van verpleegkundige niveau 4 € 3.153,90 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 45). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Solliciteren
Je kunt reageren via www.zorggroepsolis.nl/vacatures. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie
Neem contact op met Franciska Willems, verpleegkundig hoofd, via: 06-838 096 21 of met Saskia van Denderen, verpleegkundig hoofd, via: 06-830 336 86.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 132
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 09-10-2019
Reageer voor 07-01-2020
Ingangsdatum 09-10-2019
Nummer 48789

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis