Verzorgende IG of (Wijk)verpleegkundige Almelo Karekiet
ZorgAccent

Functieomschrijving

Als verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige verleen jij de zorg die mensen nodig hebben om zelfredzaamheid te vergroten en om zelfstandig te kunnen blijven functioneren in hun eigen omgeving. Je bent werkzaam in een zelfsturend wijkteam, (mede)verantwoordelijk voor indicatiestelling en de administratieve zaken hier rondom. Naast de verpleegkundige en verzorgende taken maak je zorgafspraken en stel je zorgplannen op met cliënten, je evalueert deze en past indien nodig het zorgplan aan in het digitale zorgdossier. Dit alles kun je doen met de IPad die door de organisatie wordt verstrekt. Kortom je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkelingen rondom de organisatie van de zorgverlening. Met uitzondering van de nachtdienst, ben je bereid om wisselende diensten te werken. Wij zijn een zelfsturend wijkteam maar werken binnen de muren van een gebouw: Wooncentrum Windmolenbroek.

Functie eisen

Je beschikt over diploma verzorgende IG of MBO/HBO-Verpleegkundige en staat BIG-geregistreerd. Je bent voldoende bekwaam om als verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige aan het werk te gaan. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Beschikt over voldoende communicatieve uitdrukkingsvaardigheden. Je bent in staat om te schakelen tussen de belangen van de cliënt, organisatie en het team. Ben je daarnaast flexibel, collegiaal en heb je humor? Dan nodigen we je graag uit.

Inschaling

Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald conform CAO VVT.

Bijzonderheden

Mocht je geïnteresseerd zijn en wil je meer weten over deze vacature dan mag je contact opnemen met Desire Schulten op nummer 06-13220808 of Froukje Modderman op nummer 06-15224774. We vertellen je graag wat het werken binnen dit team echt de moeite waard maakt!

Geïnteresseerd?

Je sollicitatie kun je voor 22 februari 2019 sturen aan Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent, Almelo
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 22
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Desire Schulten op nummer 06-13220808 of Froukje Modderman op nummer 06-15224774.
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 25-01-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 22-02-2019
Nummer 43238
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent