VERZORGENDE IG OOSTLOORN
Saxenburgh

Oostloorn zoekt een VERZORGENDE IG met vrolijke en geduldige uitstraling.

Hoe ziet het werken op de afdeling eruit?

Jouw werkdag start gezamenlijk: samen met je collega’s beslis je wie welke bewoners gaat verzorgen. Je kijkt ernaar uit om mevrouw of meneer een fijne start van de dag te bezorgen. Na de zorg tref je je collega’s voor een kopje koffie of thee. Even met elkaar een praatje maken hoe het weekend was. Daarna is het tijd voor administratie in de huiskamer of op kantoor. Je voert een familiegesprek of overlegt met de arts. Geen dag is hetzelfde. Je probeert zoveel mogelijk de wensen van onze bewoners waar te maken en aan te sluiten op hun beleving. Je Luistert naar de verhalen van vroeger of je maakt  tijd in overleg met je collega’s om een wandelingetje met meneer of mevrouw te maken.  Je werkt zelfstandig, maar je kunt elk moment op een collega terugvallen of even overleggen.

Wat hebben onze bewoners nodig?

Je hebt een diploma als Verzorgende IG en liefst enige werkervaring. Wij vinden het belangrijk dat jij kijkt naar de mogelijkheden van onze psychogeriatrische en somatische bewoners. Wat kan meneer of mevrouw nog en hoe kan ik het beste hierbij aansluiten. Jij maakt jouw voorstellen over hoe het anders kan bespreekbaar. Mocht het nodig zijn dan schakel je een verpleegkundige, psycholoog, arts of andere disciplines in. Wij vinden ervaring minder belangrijk; we kijken vooral hoe jij in je werk staat. Jij draagt iedere dag bij aan het kleine geluk van onze bewoners. Een uitdagende functie die veel voldoening geeft.

Over de locatie Oostloorn

Onze locatie ligt op een rustige plek vlakbij het centrum van Hardenberg. Oostloorn heeft een mooie grote tuin waarin gewandeld kan worden. We hebben een actief wijksteunpunt waar bewoners gezellige activiteiten kunnen doen. Jij gaat aan de slag op onze afdeling Bellefleur PG met psychogeriatrische bewoners of op de afdeling Coxlaan met somatische bewoners en bewoners met beginnende dementie. Beide zijn gezellige afdelingen waar we naar de mogelijkheden kijken wat een bewoner nog wel kan. De gangen zijn onlangs met prachtige grote foto’s opgeknapt en binnenkort krijgen we een geheel nieuwe huiskamer. Je wordt verwelkomt door een warm team met collega’s die flexibel zijn, enthousiast en voor elkaar klaarstaan.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Salaris is minimaal € 2.268,88 en maximaal € 3.159,64 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk maandag 23 mei as. Heb je een twijfel en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op Erna Spijkers, Hbo-verpleegkundige , via [email protected] of via 0523-277339.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.080
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Zorgcentrum Oostloorn
Postcode 7772 ZC
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Erna Spijkers, Hbo-verpleegkundige , via [email protected] of via 0523-277339.
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 09-05-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 23-05-2022
Nummer 110709
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh