Verzorgende IG op multiculturele afdeling
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Voor onze multiculturele afdeling Ravza van Antonia in Terborg, zijn wij ter aanvulling van het team op zoek naar een verzorgdende IG (uren in overleg). Als verzorgende IG neem jij met aandacht en plezier de zorg op je voor de bewoners met een psychogeriatrische en mogelijk ook een somatische aandoening, van de afdeling Ravza. Met een warme lach en liefde voor de mens kom jij in de ochtend de kamer van de bewoner binnen. Met aandacht voor behoud van regie en eigenwaarde van de bewoner help jij hun bij de dagelijkse verzorging. Nadat de bewoner weer lekker fris is loop je samen richting de huiskamer waar een heerlijk en uitgebreid ontbijt klaar staat. Gezelligheid, huiselijkheid, jij biedt het. Als medewerker van afdeling Ravza is het voor jou vanzelfsprekend om continu bezig te zijn met het welzijn van de bewoners.

Als verzorgende IG op de afdeling Ravza, ben je onderdeel van een multicultureel, jong en enthousiast team dat open staat voor verbeteringen en verandering. Op de afdeling is ruimte voor iedereen, waardoor er met verschillende culturele gebruiken rekening wordt gehouden. Zo wordt er Halal gekookt en is er een Islamitische gebedsruimte aanwezig. 

Functie eisen

Zo ben jij

Bij alles wat je doet, staat de bewoner voorop. Je bent op zoek naar mogelijkheden en vindt het leuk om met verschillende culturen bezig te zijn en begrijpt daardoor waar verschillen vandaan komen. Je wil samen met jouw collega’s het beste uit de afdeling halen om de beste zorg te bieden aan onze bewoners. Je hebt een warme persoonlijkheid en kan open en duidelijk communiceren richting zowel je collega’s als de bewoners en hun families. Je hebt een afgeronde opleiding Verzorgende IG niveau 3. Tevens is het belangrijk dat je stressbestendig bent en flexibel bent. Je diensten en uren worden in overleg afgestemd.

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze bewoners de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. Als verzorgende IG kun jij bij Azora daarom rekenen op uitgebreide mogelijkheden om je bij te scholen en je te blijven ontwikkelen, en op:
• Direct een vast contract.
• Een bruto maandsalaris in FWG 35 conform cao VVT.
• Stabiliteit: we zijn een gezonde  werkgever, het gaat goed met ons. 
• 8 % vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag.
• Invloed op je rooster. Jij bepaalt met je collega’s wanneer je werkt. En wanneer niet.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden via
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• De mogelijkheid om deel te nemen aan de private lease auto regeling van Azora.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze teammanager Jefke van Stiphout via 06-10334350 of j.vanstiphout@azora.nl

Type Vacature
Intern nummer 20210132
Organisatie Azora
Locatie Azora, Verpleeg- en Revalidatiecentrum Antonia
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 18
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-04-2021
Reageer voor 30-04-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 63126

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora