Verzorgende IG regio Nijmegen
Pluryn

Wees de bepalende factor voor iemands fijne leefomgeving. Maak de dagen van onze cliënten iedere dag weer beter. Word verzorgende IG bij Pluryn.

 

“Iedere collega met wie je werkt, heeft het hart op de goede plaats, een hart voor de zorg”
– Yvonne, begeleider 

Voor verschillende locaties binnen Pluryn zijn wij op zoek naar verzorgende IG

Klik hieronder voor een overzicht van onze locaties in de regio Nijmegen:

 • De Winckelsteegh: In een groene omgeving in Nijmegen ligt De Winckelsteegh. Hier bieden we een breed, specialistisch aanbod voor zo’n 265  (jong)volwassenen. Je werkt met cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (EVB+) of cliënten met een ernstige meervoudige beperking (EMB) met een ontwikkelingsleeftijd die lager is dan 24 maanden. Naast verstandelijke beperkingen hebben ze vaak ook veel lichamelijke beperkingen, zoals problemen met bewegen, problemen met zien en horen en gezondheidsproblemen. De cliënten wonen in frisse, eigentijdse woongroepen en krijgen op het terrein ook dagbesteding en vrijetijdsactiviteiten aangeboden. De Winckelsteegh heeft een lunchcafé, een manege en een zwembad. Alles is er op gericht om cliënten op een volwaardige manier mee te laten doen in de samenleving.
 • Nijmegen e/o:. Bij verschillende locaties in Nijmegen verblijven cliënten met aandoeningen zoals: MS, autistisch spectrum, dwarslaesie, ziekte van Duchenne en NAH. De cliënten wonen zelfstandig op een eigen appartement en hebben de regie in eigen handen, daar waar nodig ondersteunen wij de cliënt hierin. De clienten hebben een intensieve zorgvraag in ADL waarbij ook diverse verpleegtechnische en risicovolle handelingen voorkomen. In de hele regio is ondersteuning thuis mogelijk. Nijmegen Volwassenen heeft vestigingen in Groesbeek, Nijmegen, Malden, Wijchen, Druten, Tiel en in verschillende plaatsen in Noord-Limburg.
 • Woonlocatie Malden: hier wonen cliënten met een lichamelijke- en enkele met een licht verstandelijke beperking, NAH en bijkomende problematieken, ook in een eigen appartement. De verzorging is iets minder complex dan in Nijmegen en naast de ADL zorg ook meer op begeleidingsvragen gericht.

Het stimuleren van en ondersteunen in de eigen zelfredzaamheid staat bij alle cliënten centraal. Maar de vragen kunnen zich voordoen op alle levensgebieden zoals werk/ dagbestedings-gerelateerde vragen, vragen over persoonlijke ontwikkeling of hele praktische vragen. Je bekijkt samen met de cliënt wie deze vraag het beste kan beantwoorden. De cliënt staat bij ons echt centraal!

Geen voorkeur voor een specifieke doelgroep of locatie? We denken graag met je mee en zoeken samen met jou naar de beste match binnen één van de gehandicaptenzorg, jeug, of volwassenzorg locaties van Pluryn.

 

Dit is jouw werkdag

Jouw dag begint op de vroege morgen. Je hebt samen met de collega’s van die dag de overdracht van de nachtdienst. Zodra de cliënten hun ogen openen, ben jij de eerste persoon die ze zien. Je helpt ze met opstaan, douchen en aankleden. Jouw hulp kan zijn dat je iemand even de rug wast en in de kleding helpt, tot het douchen op een douchebrancard. Als je daarvoor bevoegd bent, verricht je ook voorbehouden handelingen. Wanneer iedereen wakker is en klaar is om naar de dagbesteding te vertrekken, zit jouw ochtendzorg erop. Je bekijkt wat de agendapunten zijn voor de middag. Met de ene cliënt ga je een rondje wandelen, met een andere cliënt die naar de  tandarts moet, ga jij mee ter begeleiding. Aan het einde van de dag leg jij je dienst vast in de dagrapportage. Voldaan ga je aan het eind van je dienst naar huis, want jij hebt het verschil gemaakt die dag!

Dit ben jij

Jij bent een verzorgende IG in hart en nieren. Zorgen zit jou in het bloed. Voor mensen met een hoog-complexe zorgvraag draai jij je hand niet om. Je legt makkelijk contact met mensen, ook als je het moet hebben van de non-verbale communicatie. Je straalt rust en daadkracht uit, jou krijgen ze niet gek! Je bent een teamplayer, je hoef het tenslotte niet alleen te doen. De clienten hebben jouw hulp nodig om hun dag vorm te geven en de werled om hen heen begrijpelijk te maken. Jij helpt hen stap voor stap de dag door en bent hun houvast als ze het zelf even niet meer weten.

Dit heb jij

 • Een afgeronde MBO-opleiding verpleegkundige, verzorgende IG of pedagogische opleiding niv 3/4 of HBO
 • Elke vorm van ADL-zorg is voor jou geen probleem.
 • Je bent bereid je te scholen in alle voorbehouden handelingen die op de locatie van toepassing zijn (bijvoorbeeld medicatie, diabetes, stoma-verzorging, blaasspoelen, BHV, omgaan met agressie); 
 • Je maakt op een prettige manier contact, bent daadkrachtig maar altijd respectvol; 
 • Je kan goed luisteren en hoort de vraag achter de vraag en weet hier op een goede manier op in te spelen; 
 • Het is fijn als je al elders ervaring hebt opgedaan, maar we kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Er is bij ons ruimte om je te ontwikkelen! 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Interesse in een functie voor 20-36 uur per week;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs én eigen vervoer (onze locaties zijn vaak lastig met het ov te bereiken).

Dit is Pluryn

Wij zijn Pluryn. Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen die er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien. Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijg je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

Dit biedt Pluryn

 • Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving;
 • Trainingen en opleidingen tijdens je hele Pluryn-carrière;
 • Een salaris volgens CAO gehandicaptenzorg tussen de €2.110,- en €3.154,- bruto per maand obv 36 uur;
 • Daarbij komt een 13e maand van 8,33% van je bruto jaarsalaris en PBL uren (extra vrije tijd);
 • Op de fiets naar het werk? Lekker sporten om fit te blijven? We komen je tegemoet met fiscale voordelen.

Meer weten?? 

Neem gerust contact met ons op!

·         Stuur een Whatsapp of bel naar Sanne Burgers-de Lange, recruiter, via 06-23734865 of [email protected]  

Zie jij jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/verzorgende-ig-regio-nijmegen

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 02-05-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 02-05-2022
Nummer 110696
Doorsturen Bekijk PDF