Verzorgende IG Somatiek, 24 uur
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij een waardevolle baan in de zorg?
 • Ben jij gediplomeerd verzorgende IG niveau 3?
 • Kan jij een luisterend oor bieden aan onze bewoners?

Dan is deze baan echt wat voor jou!

Voor onze locatie t ’Gerbrand in Hengelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega verzorgende IG, die ons team komt versterken. Jij komt de werken op een afdeling met bewoners met een lichamelijke beperking. De bewoners wonen zelstandig maar in de nabijheid van zorg. 

Als verzorgende IG heb jij een verantwoordelijke en zelfstandige baan waarbij je helpt met de zorg voor onze cliënten. We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Iedere cliënt heeft weer een andere zorgvraag. Je bent belangrijk in het leven van onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van handelen kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden. 

Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Je staat er gelukkig nooit alleen voor, alle diensten werken we samen met een helpende en/of verpleegkundige. Zo kunnen we samen de passende zorg waarborgen.

Jij ziet werk liggen en weet dit ook zelfstandig op te pakken. Je bent flexibel inzetbaar, de diensten variëren in dag en nachtdiensten. Jij bent positief ingesteld en weet dit over te brengen op de mensen om jou heen. Gevoel voor humor ontbreekt bij jou niet.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG niveau 3
 • Je staat sterk in je schoenen en gaat geen uitdaging uit de weg
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is 
 • Je beschikt over een dosis humor en staat te trappelen om bij ons te werken!

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, klaar om door jou ondertekend te worden! 
 • Een mooie beloning volgend CAO VVT, FWG 35  € 3.025,81 maximaal voor 36 uur
 • Een fijn team met collega's
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame
e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

 Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken:  De waarde van 'samen nieuwe technologie ontdekken' - YouTube 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis 't Gerbrand
Postcode 7558TP
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vac[email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 12-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 119208

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland