Verzorgende IG Somatiek te Goor
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij iemand die een de client écht wil leren kennen?
Kun jij goed inspelen op de behoeften van de Cliënt?
En weet jij bewoners het gevoel te geven dat ze ‘thuis’ zijn?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het huis De Stoevelaar in Goor zijn we op zoek naar een Verzorgende IG. Als verzorgende IG creëer je samen met je team een optimaal woon- en leefklimaat passend bij de wensen van de bewoner en de uitgangspunten van het huis. Je hebt oog voor de behoeften van de bewoners en reageert daarop. Je werkt soms zelfstandig, maar meestal in teamverband en het is dus belangrijk dat je goed kan samenwerken met andere zorgprofessionals en mantelzorgers. Je staat positief in het leven en je hebt humor. De bewoners weten dat ze op jou kunnen vertrouwen, je speelt echt een belangrijke rol in hun leven!

Deze functie kent een combinatie van dag- en nachtdiensten. Hierdoor is het mogelijk om fulltime te werken (36 uur per week), maar we staan ook open voor parttimers!

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Jij bent (bijna) gediplomeerd Verzorgende IG of in het bezit van een voorloper van het Verzorgende IG-diploma
 • Je weet van aanpakken
 • Je bent initiatiefrijk en flexibel
 • Je bent communicatief zeer vaardig
 • Je bent ambitieus (daar hebben we tal van ontwikkelmogelijkheden voor)
 • Je wordt enthousiast van het werken in een team!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op vast contract

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-082
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dianna Slagman, e-mail d.slagman@carintreggeland.nl, Dianne Escher, e-mail: D.Escher@carintreggeland.nl.
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 16-06-2020
Reageer voor 15-07-2020
Nummer 53398

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland