Verzorgende IG Sparrenheuvel
Carinova

Functieomschrijving

Wil jij graag werken in de woonzorg? Carinova is voor woonzorglocatie Sparrenheuvel in Diepenveen op zoek naar een nieuwe collega voor de functie Verzorgende IG. Sparrenheuvel staat midden in een groene omgeving en is bezig met een transitie naar verpleeghuiszorg. Binnen deze woonzorglocatie is de zorgvraag is erg divers. Het team is jong en dynamisch en op zoek naar een nieuwe collega die graag een uitdaging aan gaat!

Carinova werkt met zelfstandige teams. Dit betekent dat je samen met je collega’s uit het team bepaalt hoe de zorg wordt ingevuld. Jouw mening als verzorgende IG is belangrijk! Wij vinden het belangrijk om elkaar scherp te houden en waar nodig te verbeteren. Onze bewoners staan centraal en wij staan voor kwalitatief goede en vooruitstrevende zorg.

Carinova biedt jou:

 • Je kunt per direct beginnen!
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • Inschaling in FWG 35 van de cao VVT (max. € 2.762,34 per maand)
 • 24 uur
 • Je krijgt een rol binnen het team en draagt hier verantwoordelijkheid voor
 • Een zeer actieve personeelsvereniging
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Waar ben jij goed in?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG
 • Je hebt een hart voor de zorg
 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren
 • Je werkt graag samen met collega’s

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd. Ook zullen referenties worden ingewonnen.

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan telefonisch contact op met Anuschka van Duuren: 0570-599820

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan telefonisch contact op met Marlies Wassink: 06-83101500

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Carinova Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij: 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Woonzorglocatie Sparrenheuvel
Postcode 7431 BA
Stad Diepenveen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-09-2020
Reageer voor 29-12-2020
Ingangsdatum 29-09-2020
Nummer 55033
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova