Verzorgende IG thuiszorg Borculo
Careaz

Functieomschrijving

Je ziet het als een uitdaging om ouderen in hun eigen thuissituatie te begeleiden en te verzorgen. De zorgvragen die je krijgt en de situaties waarin je werkt, zijn zeer divers. Jij weet én doet wat nodig is om ouderen te helpen hun zelfredzaamheid te behouden. Hebben we nog steeds je aandacht? Dan zijn wij denk ik op zoek naar jou! Thuiszorgteam regio Berkelland is op zoek naar een collega verzorgende IG.

Je gaat werken in een team bestaande uit een wijkverpleegkundige, verzorgenden en helpenden. Alles rondom de zorg regel je samen met je thuiszorgcollega’s en in overleg met de ouderen die jullie thuis ondersteunen. 

'Wat het werken in de thuiszorg leuk maakt is de vrijheid in onze manier van werken en de diversiteit. We werken veelal zelfstandig en staan elke keer voor een andere voordeur. Het reizen tussen de cliënten door maakt dat je lekker even naar buiten kunt. Ons 'kantoor' zit in onze werktas."

Functie eisen

Als je vermoedt dat wij op zoek zijn naar jou en:

• je hebt interesse in de levensverhalen van ouderen;
• je voelt goed aan wat een ander nodig heeft, werkt vraaggericht en weet wanneer inzet van collega's nodig is;
• je werkt graag samen, maar kan ook goed zelfstandig werken; 
• je bent betrouwbaar en tactvol en weet anderen te motiveren;
• je bent gediplomeerd verzorgende IG.

Dan nodigen wij je van harte uit te reageren op deze vacature!

Inschaling

• Direct een vast contract voor minimaal 12 uur per week (uren in overleg bespreekbaar);
• Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.200,70 en maximaal € 2.937,68 (FWG 35) op basis van een fulltime dienstverband, reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering volgens de cao vvt. Je salaris stellen we samen vast op basis van jouw diploma’s en certificaten en werkervaring.

Werken bij
Onze ruim 800 medewerkers en 800 vrijwilligers zetten zich elke dag in voor het levensgeluk van ouderen in het oosten van de Achterhoek. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij bieden een veilige, warme omgeving waarin cliënten zichzelf mogen zijn. Daarnaast geven we zorg. Meer weten over het werken in de thuiszorg? Klik dan hier: thuiszorg

Solliciteren
Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteer online via onderstaande button direct solliciteren. We vinden het fijn als je in je motivatiebrief aangeeft hoeveel uur je wilt werken. Wil je meer weten over de functie? Neem dan gerust contact met ons op via 088-1106000 of [email protected]

Overweeg je te solliciteren of heb je je sollicitatie verzonden? Spannend! Wil je alvast meer weten over hoe wij te werk gaan? sollicitatieprocedure.">Klik dan hier.

Deze vacature is gelijktijdig opengesteld voor in- en externe kandidaten.

Careaz. Verder met aandacht.

Type Vacature
Intern nummer 22-0050
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Thuiszorg, regio Berkelland
Postcode 7271EZ
Stad Borculo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-05-2022
Reageer voor 01-07-2022
Ingangsdatum 03-05-2022
Nummer 110581

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz