VERZORGENDE IG THUISZORG OMMEN
Saxenburgh

Functieomschrijving
Kom jij graag op zorgvisite? Voor de thuiszorg in Ommen zoeken wij een enthousiaste

VERZORGENDE IG
Uren zijn in overleg

Situatieschets
Onze thuiszorg is volop in ontwikkeling. Saxenburgh is uniek want wij bieden alle zorg, in elke vorm, op elke gewenste locatie. Binnen de thuiszorg hebben wij de ambitie om uit te breiden en verder te gaan kijken naar alleen de zorg bij ouderen thuis.

Wat ga je doen?
Vanuit het oogpunt “samen kunnen we veel bereiken” ga jij met een leuk team collega’s de ouderen die nog op zichzelf wonen helpen. Naast jouw handelingen bouw je een band op met de mensen. Je stimuleert de clienten om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven zodat ze de regie in handen houden.

In de thuiszorg ben je een coördinator tussen meerdere instanties zoals huisartsen, fysio, diverse stichtingen en de ouderen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je in contact blijft met familie en naasten. Je bent dus naast zorgverlener ook het aanspreekpunt voor cliënt en familie.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een diploma verzorgende IG. Daarnaast gaat jouw hart uit naar de zorg. Jij bent in staat om professionele zorg te bieden bij mensen thuis.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie in een organisatie die letterlijk en figuurlijk bouwt aan de toekomst. Je bezoekt de mensen bij hen thuis. Hierdoor heb je enorm veel afwisseling in je werkzaamheden en maakt dat geen dag hetzelfde is.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst conform CAO VVT. Deze functie is ingedeeld in FWG 35.

De cao kent een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%, daarnaast neem je automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW.

Bij Saxenburgh kun je gebruik maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, contributies, opleidingen en een fietsplan. Je kunt ook gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen, zoals de Vitaal Vechtdal polis. 

Ben je geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden? Klik dan gelijk op de knop hieronder en stuur je sollicitatie!

Wil je toch eerst wat meer informatie? Bel dan met Ineke Otten, (06) 11 75 02 25. Je kunt ook mailen naar i.otten@sxb.nl

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.20.071
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Ommen
Postcode 7731CL
Stad Ommen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ineke Otten, (06) 11 75 02 25. Je kunt ook mailen naar i.otten@sxb.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 30-11-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-05-2021
Nummer 56253
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh