Verzorgende IG Thuiszorg
Noorderboog

Draag jij graag bij aan de beste zorg voor onze cliënten in de thuiszorg?

Zie jij iedere dag als een nieuwe uitdaging en wil jij het verschil maken bij Noorderboog? Werk je daarnaast graag zelfstandig? Dan ben je van harte welkom om ons team als Verzorgende IG Thuiszorg te versterken!

Wat ga je precies doen?
Jouw passie: zorg verlenen! Als verzorgende IG binnen het thuiszorgteam werk je samen met een team van zorgprofessionals bij de cliënten thuis. Het thuiszorgteam bestaat uit (coördinerend wijk-) verpleegkundigen, verzorgenden (IG). Naast de lichamelijke verzorging, voer je verpleegtechnische handelingen uit en draag je bij aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënt. Je biedt cliënt- gerichte zorg op basis van zorgafspraken, zoals vastgelegd in het zorgleefplan. Wij kijken daarbij vooral naar wat nog wél kan! Je levert zorg zoals jij die zelf ook zou willen ontvangen: warm, persoonlijk en liefdevol. Je laat altijd iedereen in zijn of haar waarde en biedt hen de gelegenheid om zoveel mogelijk de regie over hun leven te voeren.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt het diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien (ochtend, middag en avond);
  • Je hebt kennis van sociale-, psychische- en lichamelijke ziekteverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften. Deze kun je juist inschatten en beoordelen;
  • Je bent flexibel, geduldig, integer en betrokken;
  • Je bent een stevige persoonlijkheid, communicatief sterk en kunt creatief tot oplossingen komen;
  • Je beschikt over doorzettings- en inlevingsvermogen;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook van nature een teamspeler want je weet: zorg verlenen is altijd teamwork!
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn doorgroeimogelijkheden tot het volgen van de EVV-opleiding. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Verzorgende IG Thuiszorg is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 35 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Thuiszorg Noorderboog bestaat uit een groep ervaren verpleegkundigen en verzorgenden IG die in overleg met de cliënt goede zorg levert bij de cliënt thuis. Dat is namelijk ons streven: rechtstreekse en persoonlijke zorg bieden, waarin het persoonlijk contact met de cliënt een centrale plaats inneemt. Thuiszorg Noorderboog werkt in de gemeenten Meppel, Westerveld, Steenwijkerland en De Wolden. Je komt voornamelijk te werken bij het thuiszorgteam in de regio Meppel/Nijeveen.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan jouw sollicitatie naar ons toe vóór 10-12-2021. via Verzorgende IG Thuiszorg - Zorggroep Noorderboog. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457062
Organisatie Noorderboog
Locatie Thuiszorg Noorderboog
Postcode 7944 AV
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Anja Brink-Bruinenberg, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 12 15 19 79.
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 11-11-2021
Reageer voor 10-12-2021
Ingangsdatum 01-12-2021
Nummer 72697
Doorsturen Bekijk PDF