Verzorgende IG/Verpleegkundige | Somatiek |Apeldoorn
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij diegene die een uitdaging zoekt en graag specifieke handelingen verricht? We zoeken collega’s die ons team op de prachtige locatie Loohof willen versterken. Atlant heeft ruimte voor een:

Verzorgende IG/Verpleegkundige | Somatiek | De Loohof

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG/Verpleegkundige zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren. Je biedt zorg en verpleging in de woonsituatie. Je bent zichtbaar voor de bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Binnen de Somatische verpleeghuiszorg (SOM) hebben mensen verpleeghuiszorg nodig, omdat er bijvoorbeeld sprake is van ernstige lichamelijke aandoening. En natuurlijk kijk jij als zorgverlener met een goede klinische blik, zodat je direct weet wat er op zorg gebied nodig is.
Wil jij je ontwikkelen door EVV taken uit te voeren en de daarbij behorende opleiding te volgen als VIG’er? Dat kan! Verder heb je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse projecten. Ook word jij ingezet voor specifieke aandachtsgebieden zoals onder andere medicatieveiligheid. 

Alvast nieuwsgierig geworden naar de locatie De Loohof? Kijk dan hier

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Somatische verpleeghuiszorg (Som) is een combinatie van langdurig verblijf met verpleeghuiszorg. De nadruk ligt op het wonen, waarbij de praktijk aansluit op de wensen van de bewoners. We verzorgen en begeleiden bewoners die verzorging en verpleging nodig hebben, omdat er bijvoorbeeld sprake is van ernstige lichamelijke aandoening. 

De dynamiek bij locatie De Loohof vraagt om een flexibele houding en aanpassingsvermogen. Best een uitdaging, maar we willen natuurlijk de beste zorg blijven bieden! Dit doen we samen met de bewoner. Hier groeien we als team en als individuele medewerkers van. De organisatie ondersteunt ons in die groei; er is ruimte om fouten te maken, als we er maar van leren! Kom jij met jouw talent ook bijdragen aan de uitdagingen die nog voor ons liggen?

“Ben je gedreven en enthousiast dan is de Loohof de locatie die bij jou past! “Chantal (Verpleegkundige Loohof).

Functie eisen

Wat neem je mee?
Heb jij een diploma Verzorgende IG/Verpleegkundige en ben je flexibel beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris voor VIG van maximaal € 3.025,81 (CAO VVT FWG 35) en voor VP van maximaal € 3.575,63 (CAO VVT FWG 45) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk contract met uitzicht op vast;
• 16 – 32 uur per week; 
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. ORT, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling met verschillende opleidingsmogelijkheden. Benieuwd naar de Expertisecentra? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Collega worden van Chantal? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of mail met recruitment op 06 82 14 76 35 of mail naar [email protected]. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten.

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Woonzorgcentrum De Loohof (Atlant)
Postcode 7314 GD
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 26-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Ingangsdatum 26-05-2023
Nummer 120379
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant