Verzorgende IG/verpleegkundige Rijssen Het Schild
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wijkteam Het Schild is een jaar geleden van start gegaan als 7e wijkteam binnen Rijssen. We zijn klein begonnen, maar onze cliënten en zorguren groeien per maand. Daarom zijn wij, 10 dames in variabele leeftijden, op dit moment op zoek naar een 11e teamlid!

In de functie van Verzorgende IG/verpleegkundige in de wijk verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestelling, opstellen zorgplan en het contact met mantelzorgers, sociaal netwerk en andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces.

Vanuit de visie van zelfsturing bewaak je het teamproces. Hierin ben je in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Ons team werkt zelfsturend en besluiten nemen we gezamenlijk. Als team zijn we zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Om dit te kunnen waarborgen vervul je samen met collega’s verschillende teamrollen, denk aan plannen, roosteren, uren fiatteren, PR, verzuimbegeleiding etc.

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. Je hebt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen; bij ZorgAccent sta je niet stil!

Functie eisen

Je beschikt over een diploma Verzorgende IG of MBO-V (BIG geregistreerd).
Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.
Je beschikt over voldoende communicatieve uitdrukkingsvaardigheden.
Je bent in staat te schakelen tussen belangen van de cliënt, organisatie en het team.

Inschaling

conform CAO VVT

Bijzonderheden

Solliciteren op deze vacature is alleen mogelijk via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-rijssen-het-schild/

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-09-2019
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 23-12-2019
Nummer 48426
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent