Verzorgende IG (VIG) / Verpleegkundige | Gerontopsychiatrie | Beekbergen | 24-32 uur
Atlant

Functieomschrijving

Kwetsbare mensen ondersteunen met complexe, gerontopsychiatrische zorgvragen. Dat doen we aandachtig en met volle overtuiging! Ben jij geduldig en optimistisch? Atlant heeft ruimte voor een:

Verzorgende IG (VIG) / Verpleegkundige | Gerontopsychiatrie | Marken Haven 

Wat ga je doen?
Vaak hebben de bewoners op deze locatie moeite met de dagelijkse gang van zaken. De chronische psychiatrische problemen, zoals psychotische, stemmings- en/of angststoornissen, gaan vaak gepaard met probleemgedrag. Naast de psychiatrische problematieken is er ook vaak sprake van complexe lichamelijke problematieken waarbij specialistische zorg van belang is. De combinatie van de zorgvraag en een psychiatrische achtergrond maakt het werk op Marken Haven complex, maar zeker ook uitdagend! 

In jouw rol als Verzorgende IG / Verpleegkundige draag jij bij aan een therapeutisch woon- en leefklimaat. Wonen en zorg & welzijn zijn nauw verweven met elkaar. Jij bent op de afdeling een waardevolle collega die goed kan inspelen op de wensen en behoefte van de bewoners. Iedere bewoner is uniek en vraagt zorg op maat. Dit vraagt enige flexibiliteit en een open blik op de zaken. Daarnaast heb je een taak in de coördinatie van zorg van bewoners waarin je nauw samenwerkt met het behandelteam. Je verricht ADL taken, verpleegtechnische handelingen en je draagt bij aan de activiteiten op de afdeling, zoals gezamenlijk koken. Daarbij bent je flexibel inzetbaar in ochtend-, avond-, nacht- en weekenddiensten.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Je komt te werken in een team bestaande uit helpenden, verzorgende IG, verpleegkundigen, zorg & welzijn medewerkers, social workers en behandelaren. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat het leven zo gewoon mogelijk doorgaat voor de bewoners. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamspeler. Ben je geduldig, optimistisch en sta je stevig in de schoenen? Dan heb je binnen no-time een klik met onze bewoners!

“Naast het werken als zorgverlener, ontwikkel ik mijzelf ook als organisator. Je toont verpleegkundig leiderschap en krijgt de tijd en ruimte om innovaties uit te werken en deskundigheid te bevorderen. Het is uitdagend en leerzaam en wat mij betreft de perfecte combinatie tussen een heerlijk kopje koffiedrinken met een bewoner, samenwerken in een team en ontwikkeling van zorgkwaliteit op kantoordagen.” Kimberly Mateman (Hbo Verpleegkundige).

Functie eisen

Wat neem je mee?
Heb jij je een diploma Verzorgende IG / Verpleegkunde (& BIG geregistreerd) en flexibel beschikbaar? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 3.025,81 (CAO VVT FWG 35) als Verzorgende IG of € 3.575,63 (CAO VVT FWG 45) als Verpleegkundige op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk contract met uitzicht op vast;
• 20 – 32 uur;
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. ORT, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling o.a. door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Collega worden van Kimberly? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Nadia El Sayed (recruiter) op 06 47 51 09 28. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Marken Haven (Atlant)
Postcode 7361 TC
Stad Beekbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-03-2023
Reageer voor 01-07-2023
Ingangsdatum 24-03-2023
Nummer 118825
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant