Verzorgende IG (VIG) / Verpleegkundige | Woonzorgcentrum | Sprengenhof
Atlant

Functieomschrijving

Zorg jij elke dag weer voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners? Waarbij je in communicatie en in verbinding met elkaar samenwerkt in een omgeving waar ruimte is om jezelf te ontplooien? Atlant heeft ruimte voor een:

Verzorgende IG (VIG) / Verpleegkundige | Woonzorgcentrum | Sprengenhof

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG / Verpleegkundige bied je zorg en verpleging in de woonsituatie van de bewoners. Je bent zichtbaar voor de bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Je hebt een kritische blik, neemt het voortouw in kwaliteitsverbeteringen en hecht veel waarde aan het naleven van protocollen. Je hebt hierin een voorbeeldfunctie. Daarnaast kun je klinisch redeneren, werk je multi disciplinair samen en houd je je – als Verpleegkundige) – ook bezig met EVV-taken. Hoewel de zorg en het welzijn essentieel zijn, vragen we van jou ook juist een actieve houding in de begeleiding. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Locatie Sprengenhof is een echt ‘dorpshuis’. Veel mensen die oorspronkelijk uit Ugchelen komen en hier al jaren wonen voelen zich erg thuis bij Sprengenhof. Vaak is het ons kent ons en halen de bewoners verhalen van vroeger samen op. Dit kan in onze gezellige binnentuin wanneer het weer het toelaat of ander in het restaurant of de recreatieruimte. 

Het werken op locatie Sprengenhof is heel afwisselend. Bij ons is het dynamisch, iedere dag is anders. Soms is het rennen en vliegen, de andere keer kan je rustig op kantoor de administratieve werkzaamheden afronden of met een bewoner een kop koffie drinken. Het team bestaat uit Verzorgenden, Verpleegkundigen, Helpenden en medewerkers Welzijn en Activiteiten.

“Bij ons ben je welkom en voel je je thuis, dat geldt ook voor medewerkers!” medewerker Sprengenhof

Functie eisen

Wat neem je mee?
Heb jij je een diploma Verzorgende IG / Verpleegkunde en ben je flexibel beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 3.025,81 (CAO VVT FWG 35) als Verzorgende IG of € 3.575,63 (CAO VVT FWG 45) als Verpleegkundige op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk contract met uitzicht op vast;
• 24  uur per week; 
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. ORT, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling o.a. door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Collega worden op de Spregenhof? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Nadia El Sayed (recruiter) op 06 47 51 09 28 of Milou Vink (recruiter) op 06 12 27 35 78. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Woonzorgcentrum Sprengenhof (Atlant)
Postcode 7339MD
Stad Ugchelen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-02-2023
Reageer voor 14-04-2023
Ingangsdatum 07-02-2023
Nummer 117653
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant