Verzorgende IG (VIG) /EVV | Woonzorgcentrum | Berghorst
Atlant

Functieomschrijving

Wonen in het groen, dichtbij voorzieningen, middenin een gezellige woonwijk. Dat kan in Woonzorgcentrum Berghorst, gelegen in de Apeldoornse wijk De Maten. Atlant heeft ruimte voor een:

Verzorgende IG (VIG) / EVV | Woonzorgcentrum | Berghorst

Wat ga je doen?
Woonzorgcentrum Berghorst is een kleine locatie van Atlant waar met name woonzorg gegeven wordt. Bij ons is het dynamisch, iedere dag is anders. De dynamiek bij locatie Berghorst vraagt om een flexibele houding en aanpassingsvermogen. Best een uitdaging, maar we willen natuurlijk de beste zorg blijven bieden! Dit doen we samen met de bewoner. Hier groeien we van als team en als individuele medewerkers. Kom jij met jouw talent ook bijdragen aan de uitdagingen die nog voor ons liggen?

Je zorgt er samen met het team voor dat de bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren. Je biedt zorg en verpleging in de woonsituatie. Je bent zichtbaar voor de bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Als EVV’er ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het zorgplan en ben je contactpersoon voor de bewoner en zijn of haar familie.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Op locatie Berghorst werkt een zelfstandig team wat elkaar op diverse vlakken aanvult. Het team bestaat uit zorg- en welzijnsmedewerkers die zich dagelijks volledig inzetten voor de bewoners.

“Je voelt je echt gesteund door het team, hierdoor voel je je veilig. Echt samen, samenwerken.” Peter Biermann (hbo-verpleegkundige Berghorst).

Functie eisen

Wat neem je mee?
Heb jij een diploma Verzorgende IG en ben je daarnaast ook al EVV’er? Én ben je flexibel beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris voor Verzorgende IG van maximaal € 3.025,81 (CAO VVT FWG 35) en voor EVV van maximaal € 4.061,27 (cao VVT FWG 40) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk met uitzicht op vast contract;
• 24 – 28 uur per week; 
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. ORT, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling met verschillende opleidingsmogelijkheden. Benieuwd naar de Expertisecentra? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Collega worden van Peter? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Nadia El Sayed (recruiter) op 06 47 51 09 28. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten.

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Woonzorgcentrum Berghorst (Atlant)
Postcode 7329 CB
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-03-2023
Reageer voor 14-06-2023
Ingangsdatum 20-03-2023
Nummer 118682
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant