Verzorgende IG (VIG) | Thuiszorg Dalfsen | 16-24 uur
Stichting Rosengaerde

Wat ga je doen?

Ben jij een verzorgende IG in hart en nieren en heb jij liefde voor de thuiszorg? Vind jij het belangrijk dat cliënten de beste zorg krijgen en tegelijkertijd in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als verzorgende IG in de thuiszorg in en rondom Dalfsen werk je mee aan zorg die afgestemd wordt op de cliënt. Lichamelijke zorg, begeleiding en ondersteuning waar de cliënt zich veilig en goed bij voelt. Waar mogelijk betrek je familie en mantelzorgers bij activiteiten en de zorgverlening. Verpleegtechnische handelingen en psychosociale begeleiding zijn ook onderdeel van jouw takenpakket. Bijzonderheden signaleer en rapporteer je in het zorgdossier van je cliënten. Uiteraard neem je ook deel aan werkoverleggen.  

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een organisatie waar een prettige, collegiale sfeer heerst en die volop in ontwikkeling is. Middels ons leermanagementsysteem bieden we jou ook deze mogelijkheden tot ontwikkeling aan. Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarbij iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt gespaard, krijg je korting op je zorgverzekering en heb je recht op een eindejaarsuitkering! Wij bieden jou een functie waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

Je contract is voor minimaal 16 uur per week. Dit is in eerste instantie voor een jaar, maar bij wederzijds positieve ervaringen is verlenging uiteraard mogelijk. Het salaris is minimaal € 2.266,72 en maximaal € 3.025,81 conform CAO VVT 2022-2023 (FWG 35).

wat wij vragen?

  • Je bent in het bezit van een diploma IG;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, meer uren is in overleg mogelijk;
  • Relevante en recente werkervaring is een pré

Wie ben jij?

Jij vindt het belangrijk dat een cliënt zo goed mogelijk tot zijn of haar recht komt. Jij voelt aan wat een cliënt belangrijk vindt en gaat graag aan de slag om dit samen met het netwerk te realiseren. Signalen pik jij moeiteloos op, daarnaast ben je flexibel inzetbaar en schiet je niet snel in de stress. We juichen het toe als je actief meedenkt om nieuwe ideeën te ontwikkelen!

Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer weten? Je kunt contact opnemen met Linda Bosch via 0529-431541. Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag.

Je sollicitatiebrief en cv ontvangen we graag!

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721 CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 15-02-2023
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 15-05-2023
Nummer 117854
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde