Verzorgende IG (VIG) | Thuiszorg Dalfsen | 16 uur
Stichting Rosengaerde

De functie

Je komt te werken als Verzorgende IG in de thuiszorg rondom/in de regio Dalfsen.

Als verzorgende werk je mee aan het realiseren van een optimale, kwalitatieve en efficiënte zorg- en dienstverlening, afgestemd op de wensen van de cliënt. Je geeft lichamelijke zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten vanuit de visie eigen regie medewerker en eigen regie cliënt. Je werkt en denkt vanuit de belangen van de cliënt, waar deze zich veilig voelt. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en geeft psychosociale begeleiding. Je betrekt, waar mogelijk, familie en mantelzorgers bij activiteiten en zorgverlening. Je observeert cliënten, signaleert bijzonderheden en rapporteert in het zorgdossier. Je levert een bijdrage aan het opstellen van zorgplannen en neemt deel aan het werkoverleg.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een organisatie waar een prettige, collegiale sfeer heerst en die volop in ontwikkeling is. Middels ons leermanagementsysteem bieden we jou ook deze mogelijkheden tot ontwikkeling aan. Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarbij iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt gespaard, krijg je korting op je zorgverzekering en heb je recht op een eindejaarsuitkering! Wij bieden jou een functie waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

Je contract is voor minimaal 16 uur per week. Dit is in eerste instantie voor een jaar, maar bij wederzijds positieve ervaringen is verlenging uiteraard mogelijk. Het salaris is minimaal €1960,02 en maximaal €2845,21 conform CAO VVT 2019-2021 (FWG 35).

Wie ben jij?

Je bent flexibel, stressbestendig en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent in staat signalen op te pakken en bent betrokken bij de organisatie. Je denkt actief mee om nieuwe ideeën te ontwikkelen met betrekking tot onze visie: ‘Zorgen voor mogelijkheden’. 

Wij zoeken een medewerker die kan aanvoelen wat belangrijk is voor de individuele mens en creatief genoeg is om dit samen met de cliënt en diens netwerk te organiseren. Op deze manier kunnen we de cliënt zo goed mogelijk tot zijn of haar recht laten komen. Tot slot ben je in het bezit van minimaal een diploma Verzorgende IG niveau 3, beschik je over een rijbewijs en je bent flexibel inzetbaar volgens dienstrooster.

Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer weten? Je kunt contact opnemen met Rianne Mensink, via 0529-431541. Aanwezig op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Je sollicitatiebrief en cv ontvangen we graag voor 10 december 2021!

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 19-11-2021
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 10-12-2021
Nummer 73014
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde