Verzorgende IG wijkteam Deurningen
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten? 
 • Ben jij iemand die een luisterend oor kan bieden aan onze cliënten?  
 • Maar ben je ook flexibel, ad-rem, humoristisch én gezellig?

Dan ben jij de fijne collega waar wij naar op zoek zijn!

Als verzorgende IG, ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van zorg aan de cliënten in Dinkelland Zuid. Het aantal uur voor deze functie is in overleg bespreekbaar, we bieden diverse mogelijkheden. In onze routes door Deurningen vind je een afwisseling tussen cliënten in het dorp zelf en cliënten ‘van de boerderij’. We zoeken een collega die oprecht geïnteresseerd is in de cliënt en in de naaste collega’s, iemand die de afwisseling in de zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk vindt. Ons team is te omschrijven als een klein en zelfstandig team met leuke collega’s. Een werkdag is geen dag hetzelfde; iedere cliënt heeft een eigen verhaal. Jij gaat de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Als verzorgende IG draai je ook mee in de bereikbaarheid bij buurtteams Rossum en Weerselo (samen Dinkelland Zuid). De lijntjes met deze buurtteams zijn kort door middel van een goede samenwerking en springen bij voor elkaar wanneer het nodig is. Bij wensen van de cliënt kijk je naar de mogelijkheden. Bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie opnieuw en hierop onderneem je de juiste actie. Je hebt nauw contact met je collega’s, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers, waardoor je er nooit alleen voor staat. Ons kantoor bevindt zich in het gezondheidscentrum van Weerselo, waar zich onder andere de huisarts, apotheek en fysiotherapie bevinden.

Je bent een waardevolle toevoeging in ons team, we zetten samen de schouders eronder en helpen elkaar. Wij zijn op zoek naar iemand die zich vol enthousiasme wil inzetten en meedenken op de werkvloer. We streven er continu naar om het werkproces zo goed mogelijk op te zetten met als uitgangspunt een tevreden collega en cliënt. Op deze manier kunnen wij het mogelijk maken dat wij waardevol werk leveren!

Wie ben jij

 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk vindt!
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg.
 • Je hebt jouw Verzorgende IG / Niveau 3 diploma
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een hart voor de wijkzorg!
 • Je hebt een nuchtere instelling en kent het dorp

Je vindt bij ons

 • Een vast contract voor 16 tot 20 uur
 • Een fijn team met collega’s
 • Cliënten die het fijn vinden dat jij komt! Collega’s die je met open armen ontvangen
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 35 Maximaal € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  
Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  
We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken: De waarde van 'samen nieuwe technologie ontdekken' - YouTube 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Deurningen, wijkverpleging
Postcode 7561 PT
Stad Deurningen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vac[email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 30-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 119724

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland