Verzorgende IG wijkteam Windmolen Almelo
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij zijn een zelfsturend team dat bestaat uit 8 personen. Ons werkgebied is het Windmolenbroek in Almelo.
Als wijkverpleegkundig team bieden wij ondersteuning en begeleiding aan verschillende zorgvragers, van jong tot oud met verschillende aandoeningen.
Ons werk is er op gericht om de eigen regie van zorgvrager te behouden en waar mogelijk te vergroten. Dat houdt in dat we samenwerken met familie, mantelzorgers en andere zorgprofessionals zoals huisarts, fysiotherapie en ziekenhuis.
Ons kantoor bevindt zich in het Medisch Centrum Windmolenbroek.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkteam-windmolen-almelo/  

Functie eisen

Ben je gemotiveerd, leergierig, flexibel, collegiaal en professioneel dan hopen we je binnenkort te ontmoeten om elkaar beter te leren kennen. Opleidingen en cursussen volgen is in overleg mogelijk. En je bent digitaal vaardig.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkteam-windmolen-almelo/  

Inschaling

Een dienstverband voor onbepaalde tijd, uren in overleg tussen 16-24 uur per week, andere uren in overleg. Begindatum per direct. Je salaris wordt afhankelijk van ervaring ingeschaald in FWG 40 conform CAO VVT.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkteam-windmolen-almelo/  

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 17-01-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-04-2023
Nummer 114241
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent