Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige Albergen
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige. Kom jij werken in ons zelfsturend wijkteam Albergen?

In de functie van Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Je komt werken in ons zelfsturende wijkteam Albergen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestellingen en het contact met andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces. Dat onze manier van werken zijn vruchten afwerpt, is wel gebleken. Op zorgkaartnederland.nl hebben wij een mooie cliënttevredenheidscore! Hier ga jij als Verzorgende IG/ (Wijk)verpleegkundige verder aan bijdragen!

Solliciteren kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkverpleegkundige-albergen/

Functie eisen

Je beschikt over diploma verzorgende IG/ Verpleegkundige 4/5 en BIG-geregistreerd. Je bent voldoende bekwaam om als verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige in de wijk aan het werk te gaan. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Je bent in staat om te schakelen tussen de belangen van cliënt, organisatie en het team. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid. Ben jij flexibel, collegiaal en heb je een gezonde dosis humor? Dan pas jij bij ons!

Daarnaast staat er op jouw CV:
• Werkervaring in de zorg is een pré.
• Rijbewijs en een eigen auto.
. BIG geregistreerd.

Solliciteren kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkverpleegkundige-albergen/

Inschaling

conform CAO VVT

Bijzonderheden

Solliciteren kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkverpleegkundige-albergen/

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 07-02-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 02-03-2020
Nummer 51231
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent