Verzorgende-IG/verpleegkundige Almelo Centrum Zuid/Nieuwstraatkwartier
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij zijn een klein, zelfsturend team en zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste collega! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Kwaliteit met betrekking tot de zorg voor onze cliënten. Maar zeker ook met betrekking tot het werkplezier van onze collega’s. Ons team kent een leuke uitdagende sfeer waarbij wij constant op zoek zijn naar de juiste balans tussen onze eigen waarden en normen en die van onze cliënten. Wij spelen in op de zelfredzaamheid van de cliënt en de daarbij passende aandacht voor de cliënt en diens omgeving. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken in onze diverse wijk des te interessanter. Wij zoeken een collega die zelfstandig kan werken maar ook plezier beleeft aan het samenwerken met andere collega’s en disciplines.
Welke zorgvragen kom je zoal tegen in onze wijk? Denk hierbij aan cliënten met een somatische en/of psychiatrische achtergrond, terminale zorg, zorg voor de cliënt met dementie etc. De verscheidenheid van zorgvragen houdt ons alert en up to date! Waar nodig scholen wij ons bij.
Je houdt je tijdens het werk o.a. bezig met het afnemen van assessments en het opstellen en bijwerken van zorgplannen. Wij kennen overlegvormen op verschillende niveaus; cliënt/steunsysteem, team en multidisciplinair niveau. Je bent in het bezit van een Ipad en werkt op deze manier zo vlot en efficiënt mogelijk.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkverpleegkundige-almelo-centrum-zuid-nieuwstraatkwartier/ 

Functie eisen

Binnen ons team ben je op je plek wanneer je in het bezit bent van een diploma Verzorgende-IG of Verpleegkundige niveau 4 (BIG-geregistreerd) en daarnaast houdt van een beetje uitdaging en een verscheidenheid aan cliënten. Wij willen graag met je meedenken in het aantal uren dat je bij ons aan de slag kan en vragen van jou ook de nodige flexibiliteit in je inzetbaarheid. Een rijbewijs en auto die je ook tot je beschikking hebt tijdens je werk zijn wenselijk, maar in onze wijk kun je ook prima op de fiets.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkverpleegkundige-almelo-centrum-zuid-nieuwstraatkwartier/ 

Inschaling

Het betreft een vast dienstverband, dus grijp deze kans! Je salaris wordt afhankelijk van diploma en ervaring, ingeschaald in FWG schaal 40 (Verzorgende-IG), FWG schaal 45 (Verpleegkundige in de wijk) conform de CAO VVT.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkverpleegkundige-almelo-centrum-zuid-nieuwstraatkwartier/ 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-07-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 09-09-2022
Nummer 112154
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent