Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige Wierden Zuid
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wil jij als verzorgende IG, verpleegkundige in de wijk of wijkverpleegkundige alle tijd hebben voor de kern van je vak: de zorg voor de cliënt? Kom dan werken in ons zelfsturend wijkteam Wierden-Zuid. Ben jij net afgestudeerd en ben je nog zoekende naar een baan, laat het ons weten!

In de functie van verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestellingen en het contact met andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces. Dat onze manier van werken zijn vruchten afwerpt, is wel gebleken. Op zorgkaartnederland.nl hebben wij een mooie cliënttevredenheidscore! Hier ga jij verder aan bijdragen!

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. In jouw functie staat de zorg richting de cliënt voorop. Daarnaast heb jij ook volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Kortom; bij ZorgAccent sta je niet stil! Hoe we dit waarmaken? Onze teams opereren zelfstandig en alle afspraken gaan in onderling overleg. Als team ben je zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Daarom werk je mee aan bijvoorbeeld het opstellen van het assessment (onder eindverantwoordelijkheid van een wijkverpleegkundige) en het zorgplan van de cliënt. Je bent individueel met de cliënt aan het werk. Jij bepaalt welke zorg er nodig is, stemt dit af met jouw team en waar nodig met specialisten.

Functie eisen

Wil jij eigenaar zijn van het zorgproces en zelf actief mee denken? Dan pas jij bij ons! Kernwoorden die jou beschrijven zijn energiek, samenwerken en oppakken. Je bent flexibel met betrekking tot uren en inzetbaarheid.

Daarnaast staat er op jouw CV:

· Diploma verzorgende IG, verpleegkundige of wijkverpleegkundige en BIG-geregistreerd.

· Rijbewijs en een eigen auto

Inschaling

conform CAO VVT

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent Wijkteam Wierden Zuid
Postcode 7467PI
Stad Notter
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 4
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Informatie verkrijgen bij onze bereikbare dienst: 06-13278810.
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 12-07-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 21-08-2019
Nummer 47201
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent