Verzorgende IG/(wijk)verpleegkundige wijkteam De Koppel
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wil jij als verzorgende IG/(wijk)verpleegkundige alle tijd hebben voor de kern van je vak? Kom dan werken in ons zelfsturend wijkteam De Koppel in Almelo.

Wij zijn een zelfsturend wijkteam, maar werken binnen de muren van een gebouw.
Wij werken samen met het RIBW (regionale instelling voor bescherm en begeleid wonen). Een aantal van onze cliënten woont hier onder de begeleiding van het RIBW en daar verlenen wij de verpleegkundige zorg.
Binnen De Koppel hebben we met verschillende doelgroepen te maken: cliënten met een VPT/MPT indicatie, maar ook cliënten met een ZVW indicatie, cliënten met een terminale indicatie alsook cliënten die laag complexe zorg ontvangen vanuit een ELV indicatie.

Je voert een breedspectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het gehele zorgproces vanaf de intake tot het steeds aanpassen van het zorgplan op de veranderende zorgvraag.

Als wijkteam, opereren wij zelfstandig. Wij doen, onder andere, het roosteren, de planning, wij stellen het assessment op en het zorgplan van de cliënt. Wij kiezen de beste vorm van overleg, de frequentie en de locatie. Daarnaast werken veel samen (onderling). Tevens werken wij samen met andere zorgverleners uit de eerste en zo nodig uit de tweede lijn. Echter ben je zelf verantwoordelijk voor het leveren van de beste zorg.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkverpleegkundige-wijkteam-de-koppel/   

Functie eisen

Je bent energiek en empathisch. Samenwerken is op je lijf geschreven. Affiniteit hebben met verschillende soorten zorgvragers is essentieel. Je zult zorgen voor zowel mensen die chronisch ziek zijn, of een tijdelijke zorgvraag hebben alsook mensen wiens levensverwachting minder dan 3 maanden is.
Je bent in het bezit van diploma verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 of 5. Werkervaring in de thuiszorg is een pré. Je werkt zelfstandig, maar ook in teamverband.
Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden want je moet kunnen overleggen met (directe) collega's of zorgverleners uit de eerste en tweede lijn. Wij bieden 24 uur zorg dus draaien zelf ook nachtdiensten.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkverpleegkundige-wijkteam-de-koppel/     

Inschaling

Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je kunt bezig zijn in de volle breedte van je vak. Je hebt alle vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen. Wat je van ons kunt verwachten, is een hoge mate van vertrouwen!

Maar er is meer:
• Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald conform de CAO VVT.
• Dienstverband voor onbepaalde tijd.
• Mobiele telefoon en iPad voor het werk.
• Een actieve personeelsvereniging en budget voor teamuitjes.
• Werktijden wisselen van 4 uur tot 8 uurs diensten.
• Je bent digitaal vaardig.

Bij ZorgAccent kennen we een hoog niveau van digitalisering. Iedere zorgverlener werkt met een iPad; zowel voor de cliëntadministratie alsook om met andere collega's te communiceren.

Als verzorgende IG/verpleegkundige bij ZorgAccent word je gefaciliteerd in je ontwikkeling. We hebben een eigen leeromgeving waarin jij kunt werken aan jouw deskundigheid.

Dat onze manier van werken zijn vruchten afwerpt, is wel gebleken. Op zorgkaartnederland.nl hebben wij een mooie cliënt tevredenheidscore! Hier ga jij als verzorgende IG/Verpleegkundige verder aan bijdragen!

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-wijkverpleegkundige-wijkteam-de-koppel/   

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 24-11-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-03-2023
Nummer 114438
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent