Verzorgende IG Wijkzorg
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij humor, ben je creatief en houd je van gezelligheid?
 • Zoek jij een zelfstandige functie met vrijheid waarbij je de wijk in gaat?
 • Heb je een afgeronde opleiding Verzorgende IG?

Kom dan werken in het leuke Almelose wijkteam ZuidWest!

Ter aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een Verzorgende IG. Als Verzorgende IG ga je cliënten thuis verplegen. Je biedt persoonsgerichte zorg en ondersteuning op lichamelijke en psychosociaal gebied. Waar mogelijk vergroot je de zelfredzaamheid van de cliënt. Jij bent erop gericht om samen mét en vóór de cliënt een kwaliteit van leven te realiseren dat zo optimaal mogelijk is. Dat betreft op alle levensgebieden: gezondheid, welzijn, woon/leefomgeving, sociaal-maatschappelijke participatie en mentaal welbevinden.  

Je komt te werken in het gebied Almelo ZuidWest. Een groot team, onlangs samengevoegd met zo’n 25 collega’s. De sfeer is goed, we hebben een leuk en jong team. We doen veel gezellige dingen met elkaar, zoals samen lunchen of uit eten. We hebben een groepsapp en wanneer je een keer wilt ruilen staat er altijd wel iemand voor je klaar.

Ons werkgebied is groot, maar routes kunnen per fiets afgelegd worden. We hebben twee auto’s en twee fietsen ter beschikking staan. Het gebied omvat o.a. Windmolenbroek, Bornerbroek, Ossenkoppelerhoek, Aalderinkshoek.

Onze diensten bestaan uit ochtenddiensten (van bijv. 07.00 uur tot 15.00 uur) of een avonddienst (deze starten om 15.00 uur of 17.30 uur en duurt zo’n 6 uur).

Ons cliëntenbestand is heel divers, jong en oud en ADL tot wondzorg. Zo is iedere dag en iedere dienst weer anders!

Wie ben jij

 • Jij bent 24 uur per week beschikbaar
 • Je kunt goed mee komen in de zich altijd ontwikkelende uitdagende wijkverpleging
 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet
 • Een gemotiveerde zorgprofessional die goed kan samenwerken
 • Een zelfstandige collega die graag onderdeel wil zijn van ons fijne team
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg
 • Je hebt je diploma verzorgende IG

Je vindt bij ons

 • Een vast contract!
 • Een gezellig, dynamisch en zelfstandig team met collega’s die jou met open armen ontvangen  
 • Een fantastische werkomgeving met uiteenlopende cliënten en zorgvragen
 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 35 met max € 2.937,68 per maand op basis van 36 uur.
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  
Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, wijkverpleging
Postcode xx
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Betreffende de functie: Christine Pleij 06-34351453. Betreffende de procedure: de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 31-08-2022
Reageer voor 03-10-2022
Nummer 113611

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland