Verzorgende IG
Stichting Pro Senectute Lochem

Functieomschrijving

 

                                                         Werken bij Pro Senectute

                                                         is gezien & gehoord worden

Pro Senectute biedt 10 prachtige, kleinschalige locaties in Den Haag, Haarlem, Bloemendaal, Amsterdam, Doorn, Soest en Lochem waar senioren met een gedeelde culturele en maatschappelijke interesse met elkaar samen wonen. Ze wonen er zo veel mogelijk zelfstandig, met zorg op maat of met 24 uurs intensieve zorg en begeleiding.

Ieders achtergrond is uniek. Door die te kennen ontstaan prachtige momenten. Bij Pro Senectute streven we ernaar dat medewerkers en bewoners echt de tijd hebben voor elkaar. Tijd om herinneringen op te halen. Tijd om gedeelde interesses te ontdekken. Tijd om samen te genieten van muziek, kunst, wandelen of fietsen op de Duo-fiets. Echte aandacht voor elkaar is van levensbelang.

Tusselerstaete ligt in een groene omgeving op anderhalve kilometer van het oude centrum van Lochem. Lochem heeft als kleine stad in de Achterhoek een regionale functie en heeft onder meer een eigen schouwburg en openluchttheater.  Tusselerstaete heeft 31 Staete-woningen van verschillende grootte en indeling. Aangrenzend is Tusselerhof gevestigd, een zorglocatie voor mensen die intensievere zorg nodig hebben.

 

Functie eisen

Voor onze locatie Tusselerstaete (Lochem)  zoeken wij twee:

                                                              Verzorgende IG

                                                             12  uur per week

Als verzorgende doe jij er alles aan om onze ouderen zoveel mogelijk kwaliteit van leven te bieden. Met je collega’s stel je voor onze bewoners een zorgplan op maat samen. Daarbij houd je rekening met medicatie, persoonlijke verzorging en ook dagbesteding die aansluit bij de mogelijkheden en interesses van de bewoner. Samen met familie en vrienden ontdek je waar die interesses liggen. Die oprechte tijd en aandacht voor de levensgeschiedenis van bewoners leidt tot bijzonder contact en werkelijke verbinding. Samen creëren we hiermee mooie momenten. Voor de bewoners én voor jou en je collega’s.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding verzorgende op niveau 3 (bijv. Verzorgende IG, Verpleegkundige, Ziekenverzorgde).
  • Je bent sensitief en opmerkzaam.
  • Je hebt oprechte aandacht voor anderen en zoekt de verbinding.
  • Je bent een teamspeler en aanpakker.

 Wat bieden wij?

  • Prachtige, kleinschalige locaties waar elke bewoner en elke medewerker even belangrijk is.
  • De mogelijkheid om je in de toekomst te blijven ontwikkelen. Inhoudelijk in je werk, in een andere rol of zelfs op een andere locatie.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT. In een organisatie met ambitie die echt het verschil wil maken.
  • Een aantrekkelijk fietsplan, zodat je elke dag heerlijk kunt uitwaaien.

Wil jij meer weten of direct solliciteren?

Stuur via de knop “direct solliciteren” je motivatie met informatie over je relevante opleiding, ervaring en de reden waarom je als Verzorgende IG wilt komen werken.

Voor meer informatie  over procedure kun je contact opnemen met  Irma van Delzen, Teamleider (06  – 40 47 19 43). Wil je inhoudelijk meer weten over de functie, neem dan contact op met Carmen Polsvoort, Kwaliteitsverpleegkundige (06 – 10 09 59 77)

Enthousiast? We kijken uit naar je sollicitatie!

Leven in Vrijheid                                                                                                                                               Stichting Pro Senectute is niet gericht op winst in geld, maar op winst in kwaliteit van leven. Voor al onze bewoners streven wij naar leven in zoveel mogelijk vrijheid.

 

Inschaling

Conform CAO VVT

Type Vacature
Organisatie Stichting Pro Senectute Lochem
Locatie Woonlocatie Tusselerstaete
Postcode 7241 JH
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-01-2022
Reageer voor 28-02-2022
Ingangsdatum 04-01-2022
Nummer 74273
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Pro Senectute Lochem

Pro Senectute is een organisatie die al sinds 1922 op een professionele wijze huisvesting en zorg biedt aan senioren. Op de woonlocaties van Pro Senectute woont u geheel zelfstandig in een huurappartement en ontvangt u dienst- en zorgverlening naar wens. Op de zorglocatie wonen senioren met een verblijfsindicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg. Kenmerkend voor Pro Senectute is de stijlvolle omgeving waarin senioren met een brede maatschappelijke en culturele belangstelling in harmonie wonen. Kwaliteit, goede omgangsvormen en privacy zijn vanzelfsprekende elementen in de dienstverlening van Pro Senectute. Wij willen een betrouwbare en flexibele partner zijn op het brede terrein van wonen, welzijn en zorg voor zowel bewoners als medewerkers.

Meer over Stichting Pro Senectute Lochem