Verzorgende IG ZGR flexpool
ZGR

Wat houdt deze functie in?

Vind jij het leuk om in verschillende teams te werken voor een korte of lange periode en op die manier ervaring op te doen op verschillende locaties met ieder zijn eigen identiteit?
Je kunt zelf je voorkeuren aangeven op het gebied van aantal uren en doelgroep cliënten. We gaan daarna samen kijken wat er mogelijk is.
Kortom kansen in overvloed!

Als het goed is hoeven wij jou niet uit te leggen wat de dankbare taken zijn van een Verzorgende IG. Door jouw opleiding, stage- en/of werkervaring heb jij vast al een goed beeld van deze functie.

Persoonlijke zorg en aandacht  voor de cliënt. Daar draait het om in deze functie. Wij vinden dat goed luisteren naar de cliënt en gesprekken voeren met de cliënt een belangrijk onderdeel is van de functie, sterker nog, het belangrijkste onderdeel van de functie!
 
Door contact met huisarts, familie en eventueel andere disciplines zoals fysiotherapeut, arts of verpleegkundige, ben jij voor onze cliënten samen met je collega’s, de rots in de branding.

Wil jij graag een gevoel krijgen bij het werken als Verzorgende IG bij ZGR Stevenkamp/Stevenserf? Dat kan!
Wij nodigen je van harte uit om een dag mee te lopen in de zorg.
Wij laten jou dan met alle plezier zien hoe een dag eruit kan zien bij ons.

Hoe ziet onze ideale collega eruit?

Dat je in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG is voor ons vanzelfsprekend als je op deze vacature wilt solliciteren. Maar wat vinden wij nog meer belangrijk aan onze nieuwe collega?

Zelfstandig en teamplayer
Naast het feit dat je in deze functie zelfstandig moet kunnen werken, vinden wij het belangrijk dat je een teamplayer bent. Want “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”!
Je weet vast als geen ander dat het hard werken is in de zorg en daarom is het belangrijk dat je op elkaar kunt bouwen en weet dat er een team achter je staat om elkaar verder te helpen.

Communicatief sterk
Je hoort het zo vaak “communicatie is het toverwoord”. Of het nu gaat om communicatie richting cliënt of richting collega’s, wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega goed kan communiceren. Hier draait alles om wanneer we onze cliënten goed willen ondersteunen en begeleiden. Maar wat is dan goed communiceren?
Door te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt! Dit geeft een cliënt duidelijkheid en hierdoor kan hij/zij beter eigen keuzes maken en dus regie houden over eigen leven.

Samen verantwoordelijk

Doordat je wisselende diensten draait, is het ook belangrijk dat je flexibel bent en je je samen met collega’s verantwoordelijk voelt voor een goede bezetting, zodat wij goede zorg richting cliënten kunnen waarborgen. 

Digitaal vaardig
Digitalisering is een belangrijke ontwikkeling in de zorg. ZGR wil haar medewerkers stimuleren en faciliteren om zich digitaal te ontwikkelen. Niet alleen voor het overdragen van cliëntinformatie, het contact met betrokken partijen, maar ook om een cliënt te laten beeldbellen  met familie of bijvoorbeeld urenregistratie. Het is daarom van belang dat je digitaal vaardig bent of de wil hebt dit te worden op korte termijn.   

Een klik
Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er een klik is met elkaar. Wanneer je met elkaar en voor elkaar er iedere dag, met een lach op je gezicht, staat voor de cliënt, werkt dit in alles positief door. Samen ben je dan beter in staat in te spelen op vragen en wensen van de cliënt en motiveert en stimuleert ze om er samen een mooie dag van te maken!

Wat biedt ZGR jou?

Maatwerk
Graag horen wij van jou hoeveel uur jij voor ons beschikbaar bent, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is. Ook kun je aangeven naar welke doelgroep jouw voorkeur uit gaat. PG of Somatiek en of je het liefst intramuraal of extramuraal wilt werken of evt. transmuraal. Wanneer blijkt dat we een goede match hebben, bieden wij jou een contract voor onbepaalde tijd.

Ruimte voor jouw talenten
Wij doen meer dan ons best een goede werkgever te zijn. Zo zorgen wij voor afwisseling in je werkzaamheden, krijg je ruimte om je te ontwikkelen door te mogen meedenken over diverse onderwerpen en wordt er samen gekeken naar opleidingsmogelijkheden als je hiervoor open staat. Je komt in dienst bij ZGR, waarbij iedere locatie zijn eigen identiteit heeft. Voordeel hiervan is dat je ook eens kunt kijken hoe het op een andere locatie gaat.

En verder…
De functie van Verzorgende IG is ingedeeld conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) in functiegroep 35. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.845,21 op fulltime basis van een 36 urige werkweek. Ook heb je recht op vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in de maand november.

Voor onze werknemers heeft ZGR korting op diverse schade- en zorgverzekeringen geregeld en ZGR betaalt de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou. Ook kun je fiscaal voordelig diverse artikelen aanschaffen zoals een fiets, telefoon, laptop of pc. Maar ook voor sportartikelen, een sportabonnement of vakbondscontributie.

Bijzonderheden

Spreekt bovenstaande jou aan en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Omdat wij het belangrijk vinden zo snel mogelijk met jou in contact te komen, willen we je de tijd besparen van het schrijven van een sollicitatiebrief. Wij hopen dat je je zo snel mogelijk meldt via e-mail, whatsapp of telefoon, zodat we een afspraak kunnen plannen om verder kennis te maken.

Deze vacature staat open zonder vaste einddatum, maar wacht niet te lang met reageren, want wanneer de vacature is ingevuld, sluiten we deze vacature.

Voor de volledigheid willen we nog even melden dat het aanleveren van een VOG, onderdeel is van de procedure.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR, diverse locaties
Postcode 8102EA
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid Alferink, persoonlijk begeleider, : [email protected], (telefoon 06-51328963) of Marlies Vloetgraven, verzorgende A: [email protected], (telefoon 06-51839144).
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-09-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-03-2022
Nummer 71102
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

ZGR staat voor aangenaam, vitaal en zelfredzaam ouder worden in het hart van Salland. We geloven in persoonlijke aandacht, eigen regie en noaberschap. Dat zijn onze kernwaarden. Medewerkers herkennen zich als onderdeel van de gemeenschap. In de zorg van ZGR gaat het over het levensverhaal en de persoonlijke wensen en behoeften van de individuele cliënt. Wij luisteren naar de cliënt en vertalen hun behoeften naar passende zorg. Ieder mens heeft immers een ander levensverhaal en een ander beeld over zijn/haar oude dag.

Meer over ZGR